Меню
Your Cart

Стенна сапунерка черен мат и стъкло Futura

Стенна сапунерка черен мат и стъкло Futura
45.99 лв.
Без данък: 45.99 лв.
  • Модел: Стойка за сапун черен мат и стъкло Futura
  • SKU: b02954
  • UPC: b02954
Красивата поставка за сапун от серия Futura е умело съчетание между матирано стъкло и метал с черно матово покритие.Сапунерката в цвят черен мат и..

Красивата поставка за сапун от серия Futura е умело съчетание между матирано стъкло и метал с черно матово покритие.

Сапунерката в цвят черен мат и матирано стъкло е част от серията луксозни аксесоари за баня с оригинален дизайн и заоблени меки извивки Futura. Продуктите от гамата на тaзи серия, сред които е и черната сапунерка се отличават с високо качество прецизна изработка впечатляващо матирано черно в продуктите си. Поставката за сапун за баня от серия Futura има характерния за серията модерен и луксозен блясък - това е благодарение на изключителното съчетание между оригинален дизайн, ефектен цвят и безкомпромисно качество. Признание за достойнствата на аксесоарите за баня и усилията на производителя, вложени за създаването на тази серия е престижната награда за дизайн, която получава серия Futura серията черен мат - Red Dot. Това е международна награда за дизайн, която се връчва на най-добрите продукти в различни категории, част от които ДК Лукс има удоволствието да предлага на своите клиенти.

Поставката за сапун серия Futura от стъкло и черен матиран метал е предназначена за стенен монтаж. Черната сапунерка се фиксира здраво и лесно към стената посредством крепежните елементи от комплекта. Стъклената чинийка се поставя плътно в отвора на поставката за сапун и остава здраво прилегнала.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.