Меню
Your Cart

Ъглов рафт за баня черен мат и стъкло Futura

Ъглов рафт за баня черен мат и стъкло Futura
66.99 лв.
Без данък: 66.99 лв.
  • Модел: Ъглова етажерка за баня Futura черен мат
  • SKU: b02956
  • UPC: b02956
Ъгловия рафт за баня серия Futura черен мат е част от луксозната серия аксесоари за баня, спечелила наградата за дизайн Red Dot.Аксесоарите за бан..

Ъгловия рафт за баня серия Futura черен мат е част от луксозната серия аксесоари за баня, спечелила наградата за дизайн Red Dot.

Аксесоарите за баня серия Futura впечатляват със своите елегантни и стилни форми и детайли. Високото качество на продуктите и луксозния и тежък цвят черен мат на металните елементи засилват ефекта и въздействието на аксесоарите за баня от тази серия. Ъгловият рафт за баня с марка Futura, който е част от тази красива серия представлява подложка от матирано стъкло и черни метални държачи. Ъгловата етажерка е предназначена за стенен монтаж. Рафта е под прав ъгъл и следва да се монтира на подходящото за целта място в банята. В луксозната опаковка на ъгловата етажерка има и комплект крепежни елементи. Фиксирането на ъгловия рафт в цвят черен мат Futura за стената става чрез пробиване на стената - подробна инструкция за това ще намерите в опаковката на продукта.

ДК Лукс предлага аксесоарите за баня Futura с цвят черен мат на изгодни цени.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.