Меню
Your Cart

Дизайнерски серии

ДК Лукс има удоволствието да предложи на вашето внимание луксозната гама продукти за баня с впечатляващ дизайн, форми и цветове.

В тази категория сме подбрали за вас луксозни смесители от водещи производители от Италия и Европа, оригинални и екстравагантни решения за банята, дизайнерски аксесоари за баня, както и луксозната ни ретро колекция - ретро смесители в цвят античен бронз и мед, бронзови аксесоари за баня и луксозни сифони. Тук ще откриете дизайнерските смесители от сериите Quadro, Winner, Infinity, които изпъкват с впечатляващ дизайн и визия, отлично качество и широка гама модели - с дизайнерски смесители и аксесоари ще обзаведете вашата баня в неповторим и уникален стил. Същата атмосфера може да пресъздадете и в кухнята с луксозните смесители за кухня. За почитателите на кубичния дизайн предлагаме на вашето внимание серията Quadro - луксозни смесители и дизайнерски аксесоари за баня с кубични форми и отлично качество. Дизайнерските смесители Winner и Infinity отрязяват последните тенденции и иновации в продуктите за баня. В тях са вложени усилията на италианските дизайнери работещи с Remer, Италианска компания производител на продукти за баня и лидер в иновациите в областта. Луксозните ретро смесители от серията Retro Bronze и Retro Classic, както и аксесоарите за баня в този стил са богата колекция, в която ще откриете своето вдъхновение. Retro Bronze предлага ретро смесители и аксесоари с атрактивна визия и още по-атрактивни цветове - античен бронз и антична мед. Това съчетание от стил и цвят създава неповторима и луксозна атмосфера в банята и кухнята.
ДК Лукс предлага и дизайнерските аксесоари за баня от серията Futura, както и други дизайнерски смесители и продукти, като всички те се отличават освен с оригинална визия и цвят и с перфектно качество на атрактивни цени.
Разгледайте и дизайнерските радиатори и лири за баня в нашият раздел Отопление.

Дизайнерски смесител за умивалник OMEGA LUX
Дизайнерски продукт
Дизайнерския смесител за умивалник OMEGA LUX е част от луксозната колекция смесители с уникален дизайн и високо качество. Луксозния смесител за мивка OMEGA LUX представлява дизайнерски смесител за умивалник с инстригуваща визия, с подчертана индивидуалност и неповторим стил. Диз..
159.99 лв.
Без данък:159.99 лв.
Дизайнерски смесител за баня OMEGA LUX
Дизайнерски продукт
Дизайнерския смесител за баня OMEGA LUX е част от луксозната колекция смесители, които избрали да представим на вашето внимание. Смесителната душ-батерия OMEGA LUX е дизайнерски смесител с красива и нестандартна визия, с подчертана индивидуалност и неповторим стил. Дизайнерския смесител OMEGA LUX п..
179.99 лв.
Без данък:179.99 лв.
Дизайнерски смесител за кухненска мивка OMEGA LUX
Дизайнерски продукт
Дизайнерския смесител за за кухня OMEGA LUX предлага красив и оригинален дизайн, функционалност и безкомпромисно качество. Луксозния смесител за кухня OMEGA LUX е част от една завладяваща серия смесители с инстригуваща визия, с подчертана индивидуалност и неповторим стил. Д..
169.99 лв.
Без данък:169.99 лв.
Дизайнерски смесител за умивалник ENIGMA Дизайнерски смесител за умивалник ENIGMA
Дизайнерски продукт
Дизайнерския смесител за умивалник представлява луксозната серия смесители ENIGMA - продукти с отлично качество и акцент върху дизайна и оригиналността Смесителя за мивка ENIGMA е стилно и оригинално решение за мивката във вашата баня. Като част от серията дизайнерски смесители ENIGMA, и смеси..
169.99 лв.
Без данък:169.99 лв.
Дизайнерски смесител за баня ENIGMA Дизайнерски смесител за баня ENIGMA
Дизайнерски продукт
Дизайнерския смесител за баня ENIGMA представлява смесителна душ-батерия с отлично качество и акцент върху дизайна и оригиналността Дизайнерската душ-батерия ENIGMA е смесител с нетипичен и интересен дизайн - едно нестандартно и оригинално решение за вашата баня. Както и другите модели от..
189.99 лв.
Без данък:189.99 лв.
Дизайнерски смесител за кухненска мивка ENIGMA
Дизайнерски продукт
Дизайнерския кухненски смесител, част от серията ENIGMA е продукт с красива и нестандартна визия и перфектно качество. Смесителя за кухня ENIGMA е продукт, който внася стил и модернистична, нестандартна визия на кухненската мивка и интериора около нея. Като част от серията дизайнерск..
184.99 лв.
Без данък:184.99 лв.
Дизайнерски смесител за умивалник NEXUS Дизайнерски смесител за умивалник NEXUS
Дизайнерски продукт
NEXUS е дизайнерски смесител за умивалник с модерна впечатляваща визия и перфектно качество Ако търсите най-доброто за вашата баня, за вас е дизайнерския смесител NEXUS - един луксозен модел смесител за умивалник с ефектен дизайн, съчетан с отлично качество и надеждност. Дизайнерския смес..
179.99 лв.
Без данък:179.99 лв.
Дизайнерски смесител за умивалник NEXUS CASCATA Дизайнерски смесител за умивалник NEXUS CASCATA
Дизайнерски продукт
NEXUS CASCATA е дизайнерски смесител за умивалник с отворен чучур "водопад" Ако търсите инстесно и оригинално решение за мивката в банята, то смесителя NEXUS CASCATA е точното попадение - един дизайнерски смесител за умивалник, който разчупва стереотипите и ще превърне мивката в банята в ..
169.00 лв.
Без данък:169.00 лв.
Дизайнерски смесител за баня NEXUS Дизайнерски смесител за баня NEXUS
Дизайнерски продукт
Дизайнерския смесител за баня NEXUS е впечатляващо съчетание от качество, функционалност, стил и уникална визия Ако търсите най-доброто решение за обзавеждането на вашата баня, то дизайнерския смесител NEXUS ще намери място във вашите планове. Луксозната душ-батерия NEXUS има изключителен диза..
299.99 лв.
Без данък:299.99 лв.
Дизайнерски смесител за кухненска мивка NEXUS Дизайнерски смесител за кухненска мивка NEXUS
Дизайнерски продукт
NEXUS е дизайнерски смесител за кухня с модернистична визия и умело съчетание на стилове. Ако търсите луксозен смесител за вашата кухня, който съчетава перфектно качество, функционалност и модерна футуристична визия, то именно кухненския смесител NEXUS е продукта за вас. Дизайнерския смесител за ку..
229.99 лв.
Без данък:229.99 лв.
Дизайнерски смесител за умивалник ANTEA
Дизайнерски продукт
Смесителя за умивалник ANTEA е продукт за модерната баня, който предлага красив дизайн и перфектно качество. Продуктите от серия ANTEA, сред които е дизайнерския смесител за умивалник са модерни и стилни смесители с перфектно качество и атрактивен дизайн. Смесителя за умивалник ..
159.99 лв.
Без данък:159.99 лв.
Дизайнерски смесител за баня ANTEA
Дизайнерски продукт
ANTEA е серия дизайнерски смесители, синоним на изтънченост, елегантен дизайн и отлично качество. Продуктите от серия ANTEA, сред които е дизайнерския смесител за баня са модерни и стилни, същевременно надеждни и с дълъг експлоатационен срок. Смесителя за баня ANTEA е луксозна смесителна душ-б..
269.99 лв.
Без данък:269.99 лв.
Дизайнерски смесител за кухненска мивка ANTEA
Дизайнерски продукт
Смесителя за кухня ANTEA представлява луксозен стоящ смесител, с красив дизайн, който предлага и перфектно качество. Смесителите от серия ANTEA, сред които е дизайнерския смесител за кухня са изящни и красиви продукти с безкомпромисно качество и впечатляващ дизайн. Смесител..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Дизайнерски смесител за умивалник ALTA Дизайнерски смесител за умивалник ALTA
Дизайнерски продукт
Дизайнерския смесител за умивалник ALTA в луксозен продукт за вашата баня, съчетаващ модерен дизайн, функционалност и отлично качество. ALTA е серия дизайнерски смесители, които се отличават с интересно съчетание между остри и отсечени форми и плавни и меки извивки. Дизайнерските смесител..
139.99 лв.
Без данък:139.99 лв.
Дизайнерски смесител за баня ALTA Дизайнерски смесител за баня ALTA
Дизайнерски продукт
Дизайнерския смесител ALTA в луксозен продукт за вашата баня, съчетаващ модерен дизайн, функционалност и отлично качество. ALTA е серия дизайнерски смесители, които се отличават с интересно съчетание между остри и отсечени форми и плавни и меки извивки. Дизайнерските смесители ALTA имат и масивни т..
179.99 лв.
Без данък:179.99 лв.
Дизайнерски смесител за кухненска мивка ALTA Дизайнерски смесител за кухненска мивка ALTA
Дизайнерски продукт
Дизайнерския смесител за кухня ALTA в луксозен продукт за кухненската мивка, съчетаващ модерен дизайн, функционалност и отлично качество. ALTA е серия дизайнерски смесители, които се отличават с интересно съчетание между остри и отсечени форми и плавни и меки извивки. Дизайнерските с..
169.99 лв.
Без данък:169.99 лв.
Смесител за баня INFINITY LUX - стоящ Смесител за баня INFINITY LUX - стоящ
Дизайнерски продукт
Марка: Remer
Луксозен смесител за баня от серията дизайнерски смесители Infinity.Продукта представлява луксозен смесител за умивалник - тип стояща батерия. Подходящ е за мивката в банята или за малки кухненски мивки. Продукта съчетава в себе си високо качество, съвременна визия и изгодна цена.Комплектовк..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Смесител висок за баня и кухня INFINITY LUX - стоящ Смесител висок за баня и кухня INFINITY LUX - стоящ
Дизайнерски продукт
Марка: Remer
Високия смесител за баня представлява луксозен смесител от серията дизайнерски смесители Infinity.Продукта представлява луксозен смесител за умивалник - тип стояща батерия. Подходящ е за мивката в банята или за малки кухненски мивки. Продукта съчетава в себе си високо качество, съвременна в..
249.99 лв.
Без данък:249.99 лв.
Смесител вана душ INFINITY LUX Смесител вана душ INFINITY LUX
Дизайнерски продукт
Марка: Remer
Луксозна душ батерия от серията дизайнерски смесители Infinity Lux, продукт на италианския производител Remer.Това е смесител за баня от висок клас, съчетаващ в себе си отлично качество, стилен и изчистен дизайн и елегантни форми с изгодна цена. Едно чудесно съчетание, което може да ви предложат..
189.99 лв.
Без данък:189.99 лв.
Смесител за умивалник Kevon - стоящ
Дизайнерски продукт
Марка: Remer
Луксозния смесител за умивалник с марка Fiore е висококачествен смесител за баня, произведен в ИталияСмесителната батерия от луксозната серия Kevon на марката Fiore представлява стоящ смесител за мивката в банята.. Този смесител за умивалник е пр..
99.99 лв.
Без данък:99.99 лв.
Смесител душ батерия Kevon
Дизайнерски продукт
Смесителната душ батерия модел Kevon е луксозен смесител за баня на марката Fiore с отлично качество и изгодна цена ДК Лукс Ви предлага смесителната душ батерия от серия Kevon на марката Fiore като универсално решение за всеки ценител на високото италианско качество, модерния..
119.99 лв.
Без данък:119.99 лв.
Душ система за вграждане QUADRO с ЧУЧУР
Дизайнерски продукт
Душ системата за вграждане в луксозен продукт за баня от висок клас с красив кубичен дизайн и изчистени форми.Душ системата за вграждане Quadro представлява цялостно решение за Вашата баня, което внася стил и модерна визия в нея. Душ системата Quadro включва няколко отделни елемента в едно цяло ..
349.99 лв.
Без данък:349.99 лв.
Душ система за вграждане QUADRO с ПОДВИЖЕН ДУШ
Дизайнерски продукт
Вградения душ QUADRO представлява луксозна душ система за вграден монтаж с душ пита и ръчен душ.Душ системата QUADRO представлява вграден душ с висока функционалност - перфектното решение за вашата баня, ако сте почитатели на изчистения кубичен дизайн с модернистична визия. Душ система..
399.99 лв.
Без данък:399.99 лв.
Дизайнерски смесител за вана с душ за ПОДОВ МОНТАЖ Дизайнерски смесител за вана с душ за ПОДОВ МОНТАЖ
Дизайнерски продукт
Стоящия смесител за вана за подов монтаж е уникално и ексцентрично дизайнерско решение за вашата мечтана баня. Смесителя за вана с подвижен душ е уникален модел смесител за баня за стоящ подов монтаж. ДК Лукс има удоволствието да ви представи едно ексцентрично и вълнуващо решение а обзавеждането на..
849.99 лв.
Без данък:849.99 лв.
Показани 1 от 24 | 26 (2 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.