Меню
Your Cart

Алуминиев радиатор H600 DKLUX

Алуминиев радиатор H600 DKLUX (Алуминиев глидер H600) на цени от 13.39 лв. само в dklux.com
Алуминиев радиатор H600 DKLUX
13.39 лв.
Без данък: 13.39 лв.
  • Модел: Алуминиев глидер H600
  • Тегло: 1.66кг
  • Размери: 95.00мм x 80.00мм x 681.00мм
  • SKU: 5550600
  • UPC: 5550600

Алуминиевите глидери на ДК Лукс представляват качествен алуминиев радиатор на изкллючително изгодна цена.

Ако сте прекарали много време в търсене на евтин радиатор, може би най-накрая сте открили това, което търсите - евтините алуминиеви глидери на DKLUX предлагат отлично качество, надеждност и дълъг живот. Този модел евтини алуминиеви глидери притежава предимствата на класическите алуминиеви радиатори - естетичния външен вид, по-доброто топлоотдаване, устойчивостта на корозия и възможноста да се наставят ребра до достигане на желаният размер и мощност. Алуминиевият радиатор се предлага в бял цвят, RAL9010, като броя на ребрата може да варира според вашите нужди. Този модел евтини радиатори предлага красив изчистен дизайн, като глидерите са проектирани за ниско водосъдържание за висока ефективност.
ДК Лукс предлага алуминиевите радиатори на цена без конкуренция. Допълнителните услуги, които предлагаме свързани с алуминиевите радиатори са сглобяването им според нуждите на клиента, доставка на място и възможност за монтаж по договаряне.
Алуминиевите радиатори отговарят на високи стандарти за качество, имат 10 годишна гаранция и са съвместими с всички отоплителни системи на локално и централно отопление. ДК Лукс предлага и всичко необходимо за комплектоването и сглобяването им, радиаторни кранове и арматура. Не се колебайте да попитате нашите консултанти за най-подходящият за вас продукт!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.