Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Антивибрационен тампон за климатик 110 x 55 мм 4бр комплект - 7771011

Антивибрационен тампон за климатик 110 x 55 мм 4бр комплект
Антивибрационен тампон за климатик 110 x 55 мм 4бр комплект - 7771011
16.99 лв.
  • Модел: Антивибрационен тампон за климатик 4бр 11/5.5см
  • Тегло: 0.60кг
  • SKU: 7771011
  • UPC: 7771011
Бърза поръчка

Антивибрационен тампон за климатик 110 x 55 мм 4бр комплект | Климатизация

Антивибрационните тампони за климатици са специализирани детайли, които имат важна роля за намаляване на вибрациите и шума от работата на външното тяло и за подсилване на стабилността на климатичното устройство

Антивибрационните тампони са масивни детайли, изработени от твърд каучук. Предназначени са за стабилизиране на външните тела на климатиците и елиминиране на вибрациите от работата им. Тампоните за климатик 110х55мм имат универсално приложение - могат да бъдат използвани за подов монтаж на климатичното тяло или за монтаж на стойка за стена.

Тампоните за климатик имат няколко важни функции:
 - намаляват вибрациите свързани с работата на уреда. Вибрациите генерирани от работата на климатика могат да се усилят във времето от различни неизправности и водят до дискомфорт, неприятен шум а в отделни случаи да доведат до повреди както в тялото на климатика, така и покритието на пода или носещата стена. Антивибрационния тампон абсорбира вибрацията, благодарение на свойствата на материала от който е изработен.
 - Антивибрационните тампони подобряват стабилността на закрепването на климатичното устройство. При наличието на вибрации е възможно разхлабването на крепежните елементи. Това в дългосрочен план повишава риска от повреди и неизправности, промени и неравномерно разпределение на натоварването върху съединенията и другите компоненти.
 - Антивибрационния тампон за климатици помага и за намаляване на шума. Вибрациите генерират и допълнителен шум, който се елиминра благодарение на антивибрационните тампони.
 - Предотвратяване на повреди. Както е споменато по-горе - наличието на вибрации може да доведе до разхлабване на компоненти, повреда на спойки, скъсване на съединения и други подобни. Антивибрационните тампони редуцират в голяма част този риск и удължават безаварийната работа на климатика.

Комплекта тампони за климатик съдържа четири броя тампони от твърд каучук и крепежни елементи. Материала е достатъчно твърд, за да задържи стабилно тежестта на климатичното тяло и същевременно осигурява абсорбирането на вибрациите. Този модел тампони е предназначен както за подов монтаж, така и за монтаж върху стенна стойка.

Климатици > Климатизация > Антивибрационен тампон за климатик 4бр 11/5.5см

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Техническо описание на инверторния климатик Argo Charm 9000: - Работни режими: охлаждане/отопление   - SEER (енергиен клас на охла..
1,049.99 лв.
Купи