Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Антивибрационен тампон за климатик 95 x 70 мм 4бр комплект - 7771010

Антивибрационен тампон за климатик 95 x 70 мм 4бр комплект
Антивибрационен тампон за климатик 95 x 70 мм 4бр комплект - 7771010
24.99 лв.
  • Модел: Антивибрационен тампон за климатик 4бр 9.5/7см
  • Тегло: 0.60кг
  • SKU: 7771010
  • UPC: 7771010
Бърза поръчка

Антивибрационен тампон за климатик 95 x 70 мм 4бр комплект | Климатизация

Антивибрационните тампони за климатици са специализирани детайли, които имат важна роля за намаляване на вибрациите и шума от работата на външното тяло и за подсилване на стабилността на климатичното устройство

Антивибрационните тампони са масивни детайли, изработени от твърд каучук. Предназначени са за стабилизиране на външните тела на климатиците и елиминиране на вибрациите от работата им. Тампоните за климатик 95х70мм са предназначени за подов монтаж на климатичното тяло - те имат широка квадратна основа 95х95мм, която се захваща с четири винта към подовата натилка и осигурява стабилно захващане. Здравата основа може да носи голяма тежест без да се намалява стабилността на съоръжението или да се намалява възможността на тампона да абсорбира вибрациите.

Тампоните за климатик имат няколко важни функции:
 - намаляват вибрациите свързани с работата на уреда. Вибрациите генерирани от работата на климатика могат да се усилят във времето от различни неизправности и водят до дискомфорт, неприятен шум а в отделни случаи да доведат до повреди както в тялото на климатика, така и покритието на пода или носещата стена. Антивибрационния тампон абсорбира вибрацията, благодарение на свойствата на материала от който е изработен.
 - Антивибрационните тампони подобряват стабилността на закрепването на климатичното устройство. При наличието на вибрации е възможно разхлабването на крепежните елементи. Това в дългосрочен план повишава риска от повреди и неизправности, промени и неравномерно разпределение на натоварването върху съединенията и другите компоненти.
 - Антивибрационния тампон за климатици помага и за намаляване на шума. Вибрациите генерират и допълнителен шум, който се елиминра благодарение на антивибрационните тампони.
 - Предотвратяване на повреди. Както е споменато по-горе - наличието на вибрации може да доведе до разхлабване на компоненти, повреда на спойки, скъсване на съединения и други подобни. Антивибрационните тампони редуцират в голяма част този риск и удължават безаварийната работа на климатика.

Комплекта тампони за климатик съдържа четири броя тампони от твърд каучук и крепежни елементи. Материала е достатъчно твърд, за да задържи стабилно тежестта на климатичното тяло и същевременно осигурява абсорбирането на вибрациите. Този модел тампони е предназначен за подов монтаж.

Климатици > Климатизация > Антивибрационен тампон за климатик 4бр 9.5/7см

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Техническо описание на инверторния климатик Argo Charm 9000: - Работни режими: охлаждане/отопление   - SEER (енергиен клас на охла..
1,049.99 лв.
Купи