Меню
Your Cart

APE преход МЪЖКИ Ф16х1/2" за многослойна тръба

APE преход МЪЖКИ Ф16х1/2" за многослойна тръба
3.19 лв.
Без данък: 3.19 лв.
  • Модел: APE адаптор за тръба pex-al-pex с външна резба Ф16х1/2"
  • SKU: 5171612
  • UPC: 5171612
Преход за многослойна тръба с алуминиева вложка с марката APE представлява мъжки ракор или адаптор, който свързва тръбата с други компоненти на отопли..

Преход за многослойна тръба с алуминиева вложка с марката APE представлява мъжки ракор или адаптор, който свързва тръбата с други компоненти на отоплителната система.

Фитингите за тръба с алуминиева вложка, какво и самите многослойни тръби с марката APE са висококачествени компоненти за отоплителни системи, произведени в Италия. APE е компания с традиции, използваща най-нови технологии и модерно оборудване за производството на своите многослойни тръби за отопление и фитинги за тръби. Безкомпромисното качество на марката е вложено и в прехода с външна резба за тръба pex-al-pex. Прехода с мъжка резба представлява връзката между тръбата за парно и другите компоненти в системата. Правия преход за тръба е съставен от четири отделни елемента - тяло, щуцер за тръба, стягащ пръстен и гайка. Щуцера, който влиза в тръбата е отделен от тялото на ракора - връзката е разглобяема. Това осигурява лесен монтаж и свръзка с многослойната тръба, като същевременно надеждните уплътнения гарантират липсата на течове и сълзене от свръзката при правилно изпълнен монтаж.

Мъжкия ракор APE е изработен от месинг. Гамата на фитинги за тръба с алуминиева вложка с външна резна обхваща различни размери от ф16 до ф32 със съответния преход с мъжка резба от 1/2" до 1". Разгледайте и другите компоненти за отоплителни системи на италианския производител APE, които ДК Лукс предлага на изгодни цени.
 

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.