Меню
Your Cart

Блог за дома и майстора - камина RSS Feed

04 яну Пелетна или дървена камина
d.dimitrova 0 132
Нахлуват ли във вас мисли от типа как да се отоплявате през зимния период? Определено, възможностите, различни от използване на електроенергия, са най-препоръчителни за намаляване на текущите разходи...
13 юли Пелетни печки – всичко, което трябва да знаете!
i.atanasova 0 543
Вариантите са отопление за частните домове и битовите/промишлените постройки са много. Един от тях е пелетната печка, появила се на нашия пазар относително скоро. Въпреки че е нещо ново, тези видове о..
19 яну Топ 10 на най-добрите системи за отопление – 2 част
i.atanasova 0 1448
В първата част ТУК разгледахме най-добрите отоплителни системи според нашата класация. Тук ще намерите също изключително добри решения за отопление на дома и офиса.Топ 7. Електрически конвектори – д..
23 сеп Пелетни камини срещу котли на дърва – кое е по-добро и по-изгодно?
i.atanasova 0 350
Камините на пелети, около пещта на които има канали с циркулиращ по тях топлоносител, конструктивно много си приличат с пелетните котли и по същност са тяхна компактна разновидност. Камините с водна р..
01 ное Камини и печки за отопление на дърва
i.atanasova 0 308
Печките, предназначени за горене на дърва и отопляване на дома, се наричат камини и печки на дърва за отопление. Те могат да се нарекат най-старите, но при това са се доказали като отоплително устройс..
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.