Меню
Your Cart

Comrad

Марка: Comrad
Панелния радиатор 300х600 е изработен от стомана и предлага високо качество и отлична цена.Продуктът представлява стоманен панелен радиатор, тип 22 (PKKP), изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Това е малък и компактен стоманен радиатор за отопелние на малки помещения.&nbs..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Марка: Comrad
Стоманен панелен радиатор с двупанелен радиатор с високо качество и отлична цена.Продукта представлява радиатор изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. ДК Лукс предлага на пазара радиатори, съставени от два панела от стоманена ламарина. Между тях са разположен..
72.99 лв.
Без данък:72.99 лв.
Марка: Comrad
Стоманен панелен радиатор с високо качество на изработката и отлична цена.Продуктът, който ДК Лукс Ви предлага е радиатор, който е изработен от висококачествени стоманени панели и елементи с високо топлоотдаване.. Стоманените панелни радиатори са изработени от два отделни сто..
82.99 лв.
Без данък:82.99 лв.
Марка: Comrad
Стоманения панелен радиатор е надежден избор за отоплението на вашият дом.Продукта с марка Comrad представлява радиатор, изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Радиаторите, които ДК Лукс предлага са двупанелни радиатори, изработени от два свързани стоманени панела и дв..
99.99 лв.
Без данък:99.99 лв.
Марка: Comrad
Панелните радиатори от този модел (Радиатори тип 22) са високоефективен и евтин начин за отопление.Продукта, който разглеждате представлява радиатор, изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи - конвектори. Радиаторите, които ДК Лукс предлага са двупанелно изпълнение с двоен конвекто..
114.99 лв.
Без данък:114.99 лв.
Марка: Comrad
Панелните радиатори са високоефективни и евтини отоплителни тела с отлично качество и надежност.Стоманените панлелни радиатори са предпочитан начин за отопление на домакинства, обществени и промишлени сгради. Панелните радиатори са по-евтин начин за отопление спрямо алуминиевите глидери. ДК..
121.49 лв.
Без данък:121.49 лв.
Марка: Comrad
Стоманените панелни радиатори са предпочитан и ефективен метод за отоплението на дома.Радиаторът тип 22 300х1800 представлява стоманен радиатор, изработен от два броя свързани стоманени панели и топлоотдаващи конвектори. Тези радиатори са двупанелно изпълнение с двоен конвектор по цялата въ..
136.49 лв.
Без данък:136.49 лв.
Марка: Comrad
Панелния радиатор Comrad представлява качествен стоманен радиатор на ниска цена.Този продукт представлява радиатор, изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Тези радиатори са двупанелни, изработени са от два стоманени панела с двоен конвектор по цялата вътрешна площ на п..
151.99 лв.
Без данък:151.99 лв.
Марка: Comrad
Радиатора за парно Comrad 300х2200 представлява качествен панелен радиатор на ниска цена.Това изделие представлява стоманен радиатор, изработен от панели и топлоотдаващи елементи. Тези радиатори са двупанелни, изработени са от два стоманени панела с два топлоотдаващи еле..
164.99 лв.
Без данък:164.99 лв.
Марка: Comrad
Стоманените панелни радиатори са предпочитан и ефективен метод за отоплението на дома.Радиаторът тип 22 300х2400 представлява стоманен радиатор, изработен от два броя свързани стоманени панели и топлоотдаващи конвектори. Тези радиатори са двупанелно изпълнение с двоен конвектор по цялата въ..
184.99 лв.
Без данък:184.99 лв.
Марка: Comrad
Панелен радиатор, изработен от стомана с високо качество и отлична цена.Продуктът представлява стоманен панелен радиатор, тип 22 (PKKP), изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Радиаторите, които Ви предлагаме са двупанелно изпълнение с двоен конвектор, по цялата площ на панела. ..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Марка: Comrad
Панелен радиатор, изработен от стомана с високо качество и отлична цена.Продуктът представлява стоманен панелен радиатор, тип 22 (PKKP), изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Радиаторите, които Ви предлагаме са двупанелно изпълнение с двоен конвектор, по цялата площ на панела. ..
82.49 лв.
Без данък:82.49 лв.
Марка: Comrad
Стоманените панелни радиатори са предназначени за отопление на битови и промишлени помещения.Продуктът, който разглеждате представлява стоманен панелен радиатор, от така наречения модел радиатори тип 22 (PKKP). Този радиатор е изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи - ко..
84.99 лв.
Без данък:84.99 лв.
Марка: Comrad
Стоманените панелни радиатори са един от най-ефективните начини за отопление на дома на разумна цена.ДК Лукс Ви педлага висококачествен продукт, който представлява стоманен панелен радиатор, изработен от стоманени панели и конвекторни тела - топлоотдаващия елемент. Този тип радиатори са дву..
109.99 лв.
Без данък:109.99 лв.
Марка: Comrad
Панелен радиатор на отлична цена, изработен от висококачествена стомана.Продуктът представлява стоманен панелен радиатор, тип 22 (PKKP). Изработен е от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Радиаторите са двупанелно изпълнение с двоен конвектор, по цялата площ на панела. Панелните ради..
125.49 лв.
Без данък:125.49 лв.
Марка: Comrad
Панелния радиатор е евтин и надежден начин за отоплението на дома и офиса.Този продукт представлява панелен радиатор, тип 22 (PKKP), който е изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи - конвектори. Тези радиатори са двупанелно изпълнение с двоен конвектор, разположен по цял..
146.99 лв.
Без данък:146.99 лв.
Марка: Comrad
Стоманен панелен радиатор, изработен от висококачествена стомана на отлична цена.Този продукт представлява панелен радиатор, изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Тези радиатори тип 22 (PKKP) са двупанелно изпълнение с двоен конвектор, по цялата площ на панела. Към радиато..
167.99 лв.
Без данък:167.99 лв.
Марка: Comrad
Стоманения панелен радиатор е високоефективен радиатор за парно, изработен от качествена стомана.Продуктът представлява панелен радиатор тип 22, изработен от стоманени панели и конвекторни топлообменни тела. Радиаторите тип 22 са двупанелно изпълнение с два конвектора, разположение по ..
180.99 лв.
Без данък:180.99 лв.
Марка: Comrad
Стоманен панелен радиатор, изработен от висококачествена стомана на отлична цена.Продуктът, който разглеждате представлява панелен радиатор, тип 22 (PKKP), изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Този тип радиатори са двупанелно изпълнение с двоен конвектор, по цялата площ на пан..
200.99 лв.
Без данък:200.99 лв.
Марка: Comrad
Стоманен панелен радиатор, изработен от висококачествена стомана на отлична цена.Продуктът, който разглеждате представлява панелен радиатор, тип 22 (PKKP). Изработен е от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Тези радиатори са двупанелно изпълнение с двоен конвектор, по цялата площ на панел..
214.99 лв.
Без данък:214.99 лв.
Марка: Comrad
Стоманен панелен радиатор, изработен от стомана с високо качество и отлична цена.Този продукт представлява панелен радиатор, тип 22 (PKKP), изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Този тип радиатори са двупанелно изпълнение с двоен конвектор, по цялата площ на панела. Радиаторите..
51.49 лв.
Без данък:51.49 лв.
Марка: Comrad
Стоманен панелен радиатор, тип 22 (PKKP).Предлаганите радиатори са двупанелно изпълнение с двоен конвектор, по цялата площ на панела. Фабрично са монтирани декоративна решетка и странични панели. Радиаторите се отличават с висока ефективност, издръжливост и дълъг срок на експлоатация, като същев..
65.99 лв.
Без данък:65.99 лв.
Марка: Comrad
Стоманен панелен радиатор, изработен от висококачествена стомана на отлична цена.Продуктът представлява панелен радиатор, тип 22 (PKKP). Изработен е от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Радиаторите от този тип са двупанелно изпълнение с двоен конвектор, по цялата площ на панела. Радиато..
79.99 лв.
Без данък:79.99 лв.
Марка: Comrad
Панелен радиатор, изработен от висококачествена стомана на отлична цена.Този продукт представлява панелен радиатор, тип 22 (PKKP). Изработен е от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Тези радиатори са двупанелно изпълнение с двоен конвектор, по цялата площ на панела. Стоманените панелни ра..
87.99 лв.
Без данък:87.99 лв.
Показани 1 от 24 | 49 (3 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.