Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Дизайнерска пелетна камина XILA IDRO водна риза 18kW

-8% Цена 3,976.00 лв. за Дизайнерска пелетна камина XILA IDRO водна риза 18kW - Дизайнерска камина на пелети с водна риза XILA IDRO (5616005 от Alfa Plam) в раздел Луксозни Пелетни Камини
Харесан от: 1739 Модел: Дизайнерска камина на пелети с водна риза XILA IDRO
SKU: 5616005
Спестявате: 300.01 лв.
Намалението е: 8%
Наличност: Наличен
3 999.99 лв. 3 699.98 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Дизайнерска пелетна камина XILA IDRO водна риза 18kW - 5616005

Дизайнерската пелетна камина XILA IDRO представлява луксозна пелетна камина с водна риза и изключителен дизайн и високо качество.

Отоплението на пелети е модерен и екологичен начин за отоплението на дома, който освен, който има редица предимства пред конвeнционалното отопление с твърдо гориво. Горенето на пелети е по-ефективно, по-чисто и по-автоматизирано, съответно повишава качеството на живот и осигурява комфорта на тези, които са избрали този метод..Един от най-големите и утвърдени производители на пелетни и отоплителни съоръжения - сръбската компания ALFA PLAM предлага един уникален продукт - дизайнерската пелетна камина XILA IDRO. Камината XILA IDRO представлява луксозна пелетна камина от висок клас, която има силен декоративен акцент.  Дизайнерската пелетна камина модел XILA IDRO предлага уникален модернистичен дизайн и красива визия, много висок КПД и не на последно място - комфорта и уюта от горящия в стаята огън! Пелетната камина с водна риза XILA IDRO има висока степен на автоматизация на отоплителния процес и автономна работа за дълъг период от време, както и куп възможности за програмиране и настройка на горивния процес. ALFA PLAM са използвали редица подобрения в модула за управление на пелетната камина XILA IDRO. Пелетната камина XILA IDRO има удобен дистанционен контрол, който осигурява прецизен контрол на цялостното отопление. През него вие контролирате лесно и бързо работата на XILA IDRO от всяко едно кътче на помещението. ДК Лукс предлага един съвременен и иновативен продукт - луксозната пелетна камина модел XILA IDRO, с която ще забравите за високите сметки за ток, ще оставите в миналото мръсотията и безкрайното носене на дърва и въглища и ще имате винаги топъл и уютен дом.

Техническо описание на дизайнерската пелетна камина с водна риза XILA IDRO на ALFA PLAM:

Първото нещо, което прави впечатление в пелетната камина XILA IDRO е красивия и оригинален дизайн, изключително изчистения панел и малката дълбочина на камината. XILA IDRO е пелетна камина от висок клас, изработена е от висококачествени компоненти. Изключителното качество на компонентите и прецизността на изработката дават отражение на експлоатационния срок на камината - ALFA PLAM дават дълъг живот на съоръжението - 15-20години при правилна експлоатация и редовна поддръжка. Луксозната пелетна камина модел XILA IDRO представлява камина с водна риза, която отоплява помещението посредством конвекция на нагретия въздух (топлоотдаване на огнището) и водна риза, която отоплява съседните помещения. С отоплителна мощност от 2,8kw собствено излъчване и 15,2kW капацитет на водната риза, това съоръжение може да отоплява площ до 180м2 - идеалното решение малки, средни и големи жилища, къщи, вили, механи и други помещения. Пелетната камина XILA IDRO работи с висока ефективност за този клас камини 93%. Това се дължи на подобрената конструкция и уплътнения, както и на вградените вентилатори и прецизния контрол на горивния процес. Голямото огнеупорно стъкло на чугунената врата ви позволява да се насладите максимално на горящия огън. Дизайнерската пелетна камина модел XILA IDRO е широка 1088мм, височината е 1002мм и само 284мм в дълбочина. Обемът на резервоара за пелети е 20kg, а консумацията на гориво според мощността варира от 0.7 до 4kg/h. Това дава възможност за автономна работа на дизайнерската пелетна камина до 28.5 часа. Моделът ѝИЛА ИДРО 18kw има подобрена безопасност - датчици и регулатори вградени в корпуса на камината, които осигуряват безопасна и безаварийна работа на пелетната камина. Изходът за димните газове е с диаметър Ф80. Управлението на пелетната камина XILA IDRO e високотехнологично и лесно за употреба - малкият и компактен копнтролен панел има безжична връзка с камината, което осигурява максимален комфорт и единственото, което ви остава е да се насладите максимално на приятната и мека топлина от огъня в красивата камина..

Модел XILA IDRO 18kw
Мощност kW 18kW (2.8-15.2kw)
Отопляем обем m3 450m3
КПД % 93%
Размери ВхШхД mm 1002mm x 1088mm x 284mm
Тегло kg 195kg
Капацитет на резервоара kg 20kg
Изход димни газове Ф Ф80
Разход на гориво kg/h 0.7kg - 4kg
Енергиен клас А+

Инсталирането и пуска в експлоатация на пелетните съоръжения като пелетната камина XILA IDRO 18kW е важен и отговорен момент, от който зависи правилната и ефективна работа на съоръжението. За да работи максимално добре, без излишен разход на пелети е необходима персонализация на първоначалните (фабрични) настройки на работа.

Ние от ДК Лукс държим изключително много на качественото обслужване и имаме ангажимент към своите клиенти и след продажбата. Предлагаме услугата ”Пуск в експлоатация”, която се извършва от екип опитни специалисти и е важно условие, което валидира гаранцията на съоръжението директно от производителя. Пуска в експлоатация на съоръжението може да се извърши от наш специалист.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: