Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Дизайнерски четирипътен кран за ЛИРА - ЕДНОТРЪБНО свързване, ХРОМ - 351TA015

ХРОМИРАН Четирипътен ТЕРМОВЕНТИЛ за лира на цени от 86.99 лв. само в dklux.com
Дизайнерски четирипътен кран за ЛИРА - ЕДНОТРЪБНО свързване, ХРОМ - 351TA015
99.99 лв.
  • Модел: Четирипътен термовентил, еднотръбно свързване, Ф16, хром
  • Тегло: 0.80кг
  • SKU: 351TA015
  • UPC: 351TA015
Бърза поръчка

Дизайнерски четирипътен кран за ЛИРА - ЕДНОТРЪБНО свързване, ХРОМ | Радиаторни кранове

Дизайнерския четирипътен кран за лира представлява уникално по своя дизайн и функционалност решение за свързването на отоплителните тела към инсталацията.

Четирипътния кран за лира е изключително умело съчетание между функционалност, компактност и красив дизайн. Този модел четирипътен термовентил има специфична структура, която позволява едновременното протичане на входящия и изходящ поток на флуида през една единствена връзка с лирата за баня. В този случай се осигурява компактност и стилна визия, тръбите са максимално прикрити, а функционалността и ефективността на отоплението в никакъв случай не са по-ниски. Спецификата на свързването изисква монтажа на четирипътния кран за лира да бъде в долната част на отоплителното тяло. Допълнително предимство на дизайнерския четирипътен кран с еднотръбно свързване е възможността за поставяне на терморегулатор за автономност на отоплението.

Описание на дизайнерския кран за лира с еднотръбно свързване THERMOLIFE:

Четирипътния кран за лира комбинира функциите на обикновен термостатичен вентил и секретен радиаторен кран в едно тяло. Дизайнерския четирипътен кран за еднотръбно свързване е адаптиран специално за лири за баняЧетирипътния радиаторен кран Thermolife се свързва посредством резба 1/2" и 3/4" ЕВРОКОНУС към многослойни тръби или медни тръби чрез съответния адаптор. Четирипътния кран за лира с еднотръбно свързване използва холендрова връзка към отоплителното тяло. Специфичното при четирипътния термовентил е движението на водния поток през крана - топлата входяща вода минава през удължителна тръбичка, а изходящия поток през специални отвори в холендровата връзка. Четирипътния термовентил се предлага  със защитна пластмасова капачка, която в отсъствието на термостатна глава държи крана в отворено положение. Дизайнерския четирипътен кран за еднотръбно свързване е предназначен за дизайнерския терморегулатор с хромирано покритие, но е съвместим с всички предлагани термостатни глави от ДК Лукс (М30х1.5), може да се използва и в комбинация с електротермична задвижка.
Четирипътния термовентил за еднотръбно свързване THERMOLIFE е произведен в Италия, което гарантира безупречното му качество и отлични технически характеристики.

Материал: месинг
Покритие: хром, огледално
Тип : ъглов, еднотръбно свързване
Максималното работно налягане - 10bar
Mаксимална работна температура -10 / +100Cº
Присъединяване на термостатна глава - М30х1.5
ДК Лукс предлага висококачествени радиаторни кранове и термовентили, с които може да свържете вашите радиатори в отоплителната система на дома.

Термовентили > Радиаторни кранове > Четирипътен термовентил, еднотръбно свързване, Ф16, хром

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Дизайнерския терморегулатор THERMOLIFE БЯЛ представлява терморегулатор за радиаторни кранове с течен разширител. Луксозните решения за отопление..
27.99 лв.
Купи
Хромирания терморегулатор THERMOLIFE LUX представлява дизайнерски терморегулатор за радиаторни кранове с течен разширител. Имаме удоволствието да ви ..
27.99 лв.
Купи
Дизайнерския терморегулатор THERMOLIFE ЧЕРЕН МАТ представлява терморегулатор за радиаторни кранове с течен разширител. Луксозните решения за ото..
28.99 лв.
Купи
Адаптора за многослойна тръба с ХРОМИРАНА гайка е подходящ за многослойни PEX тръби с диаметър Ф16 Адапторите Ф16 за тръби с алуминиева вло..
4.59 лв.
Купи
Адаптора за многослойна тръба с гайка ЧЕРЕН МАТ е подходящ за многослойни PEX тръби с диаметър Ф16 Адапторите Ф16 за тръби с алуминиев..
5.99 лв.
Купи
Адаптора за многослойни тръби Ф16х3/4" EUROKONUS е подходящ за свързването на многослойни тръби към колектори, кранове и друга подходяща арматура...
5.19 лв.
Купи