Меню
Your Cart

Дизайнерски смесител за умивалник OMEGA LUX

Дизайнерски смесител за умивалник OMEGA LUX (Смесител за мивка, стоящ OMEGA LUX, хром) на цени от 159.99 лв. само в dklux.com
Дизайнерски продукт

Дизайнерския смесител за умивалник OMEGA LUX е част от луксозната колекция смесители с уникален дизайн и високо качество.

Луксозния смесител за мивка OMEGA LUX представлява дизайнерски смесител за умивалник с инстригуваща визия, с подчертана индивидуалност и неповторим стил. Дизайнерския смесител OMEGA LUX е стоящ смесител за мивка за баня, в който намира отражение креативността и въображението на дизайнерския екип. Крайния резултат е висококачествен дизайнерски смесител за умивалник с безупречно качество, огледално хромирано покритие и изящни и оригинални форми. Освен впечатляваща визия и грабващ вниманието модернистичен дизайн, смесителя за умивалник OMEGA LUX е еталон за отлично качество и внимание към детайла, представени на разумна цена от ДК Лукс.

Описание на луксозния смесител за умивалник OMEGA LUX:

Дизайнерския смесител за умивалник е предназначен за монтаж върху плот или мивка. Тялото на смесителя за мивка OMEGA LUX е изработено с внимание към всеки детайл от висококачествен месинг. В кутията на смесителя ще откриете комплекта за монтаж - крепежни елементи, както и гъвкави връзки за свързване с водопровода. Дизайнерския смесител OMEGA LUX има керамичен затварящ механизъм от едноръкохватков тип, с който лесно се регулира дебита и температурата на водната струя. Смесителя за мивка OMEGA LUX предлага атрактивна визия, с която ще се превърне в централен елемент от интрериора в банята.
ДК Лукс предлага също така и дизайнерски смесител за баня, както и кухненски смесител от серията OMEGA LUX.
Разгледайте и другите серии дизайнерски смесители, които ще отговорят на вашите изисквания за качество, функционалност и впечатляваща визия.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.