Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Електротермична задвижка SALUS НОРМАЛНО ОТВОРЕНА - T30NO230

Електротермична задвижка с ръчна функция SALUS (Ел. задвижка с ръчна функция 2W, 230V, НЗ) на цени от 26.99 лв. само в dklux.com
Електротермична задвижка SALUS НОРМАЛНО ОТВОРЕНА - T30NO230
32.99 лв.
  • Модел: Ел. задвижка 2W, 230V, НO
  • Тегло: 0.13кг
  • SKU: T30NO230
  • UPC: T30NO230
Бърза поръчка

Електротермична задвижка SALUS НОРМАЛНО ОТВОРЕНА | Контрол на отоплението

Технически параметри на електротермичната задвижка SALUS от нормално отворен тип:

Присъединяване: М30*1,5 (стандарт за термовентили, колектори за задвижка, зонови вентили и други термостатични клапани.
Тип: НОРМАЛНО ОТВОРЕНА, лесна инсталация с функция FIRST OPEN
Захранване: 230V
Консумация на ел. енергия: 2W
Клас защита: IP54
Работна температура: -25ºС +60ºС

Електротермичната задвижка представлява контролно-регулиращ уред с основно приложение в автоматизацията на отоплителния процес.

С развитието на технологиите и в забързаното ежедневие все по-предпочитано и лесно достъпно става приложението на различни интелигентни и автономни системи както в дома, така и на работното място. В пълна сила това важи и за отоплението и водоснабдяванетоЕлектротермичната задвижка или ел. задвижка има важна роля в автоматизацията и оптимизацията на отоплителния процес. Тя представлява специфично контролно-регулиращо устройство, предназначено да отваря и регулира потока на водата през съответния вентил. Ел. задвижката се активира чрез подаване на сигнал (напрежение) от термостата или устройството, което я управлява. Електротермичната задвижка е компактен уред, който има приложение при термовентили и различни колекторни групи и системи. Електротермичната задвижка е съвместима с различните термовентили и замества успешно термостатичните глави. Основното и приложение обаче остава в колекторните групи в различни отоплителни системи. Електротермичните задвижки комуникират директно със стайния термостат или друг контролен уред, като това оптимизира отоплението на помещението и спестява енергия и средства и най-важното не изисква внимание и ангажираност от ваша страна.

Описание и технически характеристики на електротермичната задвижка SALUS:

Ел. задвижката SALUS представлява нормално отворена електротермична задвижка. В отсъствие на захранване предлага и ръчен режим на работа, като обикновен вентил. Електротермичната задвижка има изключително компактни размери и може да се използва с термовентили и колектори за ел. задвижки. Присъединяването към тях е стандартно M30x1.5. Ел. задвижката се свързва със захранване 230V AC посредством два проводника. Мощност - 2W. Клас на защита IP54. Работна температура -25ºС +60ºС
ДК Лукс предлага един изключително качествен и надежден продукт с перфектно качество и 5 години гаранция.

Контролни уреди > Контрол на отоплението > Ел. задвижка 2W, 230V, НO

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Електротермична задвижка НОРМАЛНО ЗАТВОРЕНА
-6%
Технически параметри на електротермичната задвижка - нормално затворена:Присъединяване: М30*1,5 (стандарт за термовентили, колектори за задвижда и..
23.49 лв. 24.99 лв.
Купи