Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

ФАСОННО ПАРЧЕ (PVC тръба) Ф110 300см - 9411030

ФАСОННО ПАРЧЕ (PVC тръба) Ф110 300см
ФАСОННО ПАРЧЕ (PVC тръба) Ф110 300см - 9411030
22.29 лв.
  • Марка: VALDOM - Сърбия
  • Модел: ПВЦ тръба Ф110х2.2/3000мм
  • SKU: 9411030
  • UPC: 9411030
  • JAN: 9411030
Бърза поръчка

ФАСОННО ПАРЧЕ (PVC тръба) Ф110 300см | PVC тръби

Иновативни решения за ВиК системи - ФАСОННИ ПАРЧЕТА ПВЦ Ф110 300см и фитинги от VALDOM

Съвременното строителство и ремонти на ВиК системи налагат все по-високи изисквания към материалите и компонентите, използвани в тях. Инженерите в тази област непрекъснато търсят надеждни, устойчиви и ефективни решения за изграждане и поддържане на канализационни мрежи. В този контекст ФАСОННОТО ПАРЧЕ PVC Ф110 300см от VALDOM представлява идеален избор, който комбинира високо качество и икономичност на инвестицията.

Топ 5 причини да изберете ФАСОННОТО ПАРЧЕ PVC Ф110 300см

  1. Изключителна устойчивост на корозия: Италианските и испанските ВиК компоненти са известни с високото си качество, но PVC продуктът от VALDOM предлага подобна издръжливост на далеч по-достъпна цена.
  2. Дълъг оперативен живот: Със своите над 50 години потенциална дълготрайност, този продукт е сравним с най-издръжливите на пазара, гарантирайки продължителна надеждност.
  3. Лекота на монтаж и минимална поддръжка: ФАСОННОТО ПАРЧЕ от PVC се отличава с лесен за управление монтаж, който не изисква специализирани умения или инструменти.
  4. Висока хидравлична ефективност: Гаранционното покритие напълно компенсира икономичния избор на материал, предлагайки оптимална проходимост и минимално съпротивление на потока.
  5. Екологичност и съответствие със стандартите: Създаден е съобразно последните екологични регулации и следва строгите европейски стандарти за качество.

Технически характеристики и предимства

Материал: Изработено от висококачествен ПВХ-Н, подходящ за всякакви условия на експлоатация. Благодарение на своето качество, фасонното парче е леко, но същевременно устойчиво и издръжливо.

Устойчивост на агресивни среди и изолационни качества: PVC материалите са изключително устойчиви на корозия, химикали и механично въздействие, което гарантира дълъг живот на продукта.

Инсталация: Простата и интуитивна инсталация облегчава процеса и намалява допълнителните разходи, като не е необходимо наемането на специалисти.

Ниска поддръжка: Основен коз е балансът между надеждността на евтините китайски, полски и турски продукти и инвестирането в качествени италиански и испански компоненти.

Непроницаемост: Връзките с маншони и уплътняващи пръстени от EPDM гума осигуряват водоплътност и устойчивост на различни климатични условия, съгласно EN 681.

Сертификация: Продуктът отговаря на стандартите SRP-EN 1401, SRP-EN 13476, DIN 19531, подчертавайки неговия качествен и доверен произход.

Често задавани въпроси

Може ли продуктът да бъде използван в екстремни условия?

Да, PVC фасонното парче е подходящо за тежки експлоатационни условия, включително в промишлени и външни канализационни системи.

Каква е устойчивостта на материала на температурни промени?

PVC материалът е стабилен и защитен срещу температурни колебания, осигуряващ дългосрочна работа без деформация.

Има ли нужда от специфични инструменти за инсталация?

Не, монтажът на фасонното парче е лесен и може да бъде направен с общодостъпни инструменти по стандартни методи за монтаж.

Важно ли е произходът на продукта?

VALDOM е реномиран производител, гарантиращ качество и съответствие с международните стандарти, което е от особено значение при избора на ВиК компоненти.

Изборът на ФАСОННОТО ПАРЧЕ PVC Ф110 300см от VALDOM е инвестиция в сигурността и надеждността на вашата ВиК система. С увереност можем да кажем, че този продукт ще отговори на очакванията на най-взискателните специалисти в бранша, осигурявайки ефективността и дългосрочното функциониране на инсталацията.

PVC фасонни парчета > PVC тръби > ПВЦ тръба Ф110х2.2/3000мм

Общи
ПроизводителVALDOM - Сърбия

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.