Меню
Your Cart

Подвижен душ комплект с тръбно окачване Futura Хром

Подвижен душ комплект с тръбно окачване Futura Хром
Луксозния душ комплект Futura Хром представлява душ слушалка и тръбно окачване с оригинален и стилен дизайн на достъпна цена.Душ комплекта от сери..
91.99 лв.
Без данък: 91.99 лв.
  • Модел: Душ комплект Futura Хром
  • Тегло: 0.35кг
  • Размери: 6.00см x 6.00см x 25.00см
  • SKU: В02998
  • UPC: В02998

Луксозния душ комплект Futura Хром представлява душ слушалка и тръбно окачване с оригинален и стилен дизайн на достъпна цена.

Душ комплекта от серията Futura Хром включва един от дизайнерските душове на ДК Лукс със стилна визия и ефектни форми, който се допълва от тръбно окачване, също в цвят хром и шлаух. Антиваровиковият душ Futura е с гумирани дюзи, благодарение на които лесно се отстраняват варовиковите наслагвания от твърдата вода. Освен заоблените красиви очертания и високото качество, подвижния душ Futura се предлага на достъпна цена в комплект с тръбно окачване шлаух. Покритието на душ комплекта - блестящ хром дава възможност за комбинация с другите аксесоари в баня от серията Futura - закачалки, сапунерки, дозатори за сапун, както и с различни модели смесители с хромирано покритие и подходящ дизайн. Душ комплекта серия Futura Хром е оригинално и атрактивно решение за обзавеждането на Вашата баня. Дизайна на продуктите придава луксозно излъчване на банята, а качеството е гарантирано от ДК Лукс и производителя на аксесоарите за баня Futura Хром.

Свързване и монтаж на душ комплекта сета Futura черен мат:

Този луксозен душ се свързва лесно и бързо  към  шлауха за душ. Монтажа става на ръка, чрез затягане на резбата, без допълнителни инструменти. Подвижния душ има стандартни присъединителни размери - 1/2" мъжка резба. Тръбното окачване от душ комплекта Futura Хром се фиксира към стената в две точни посредством крепежните елементи към него. Поставено към стената то дава възможност  подвижния душ да се фиксира на различна височина, посредстом плъзгач.

ДК Лукс предлага голямо разнообразие от душ слушалки и голям набор от аксесоари за баня за всеки вкус.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.