Меню
Your Cart

Градинска моторна пръскачка 20л, 2200W бензинова

Градинска бензинова моторна пръскачка 20л

Бензиновата пръскачка е преносима и високопродуктивна машина за растителна защита. Предназначена е за пръскане на малки обработваеми площи с цел предотвратяване на болести по растенията и контролиране на вредителите. Конструкцията е изработена от висококачествени материали,като основните части са направени от пластмаса,което я прави лека и удобна за работа. Градинската пръскачка Premium е надеждна и практична за работа за любители градинари и земеделци.

Характеристики на бензинова моторна пръскачка 

Градинската пръскачка работи с висока мощност 3 HP/2200 W и развива от 7500 до 8500 оборота в минута. Работи с обем на двигателя 41,5 СС. Пръскачката разполага с голям резервоар за гориво с капацитет 20л. Дебитът за химическите препарати за пръскане е 2,3л/мин,прашене 6кг/мин,а обхвата на пръскане е 9-12м. Скоростта,с която работи вентилатора е 6000об./мин. Двигателят работи с горивна смес. Съотношението на бензина и маслото се определя от инструкцията на маслото, бензинът е с октаново число 70 или 90, а маслото трябва да бъде двутактово масло за бензинови двигатели. Размерите на градинската пръскачка са 410 х 500 х 645 мм. Теглото е 10,5кг.
Ние от ДК Лукс предлагаме широка гама от градински пръскачки на добри цени и качество,което ще улесни вашия избор на подходящ продукт за вашата градина.Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.