Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Колектори за подово HERZ 1"х3/4" EUROKONUS с 3 извода - 1-863303

Колектори за подово HERZ 1"х3/4" EUROKONUS с 3 извода
Колектори за подово HERZ 1"х3/4" EUROKONUS с 3 извода - 1-863303
209.99 лв.
 • Марка: Herz Armaturen
 • Модел: Колектори за подово HERZ 3 извода, 1"х3/4", 6l/m
 • Тегло: 1.50кг
 • SKU: 1-863303
 • UPC: 1-863303
Бърза поръчка

Колектори за подово HERZ 1"х3/4" EUROKONUS с 3 извода | Колектори и кутии

Техническо описание на колекторната група за подово отопление с 3 извода HERZ:

Колекторите за подово отопление HERZ представляват цялостно интегрирано решение за отоплителни системи от най-висок клас. Колекторната група HERZ е компактна и високоефективна сглобка от детайли, която съдържа в себе си следните компоненти:
- 1 връщащ колектор от неръждаема стомана с термостатни клапани, предназначен основно за електротермична задвижка или ръчно отваряне/затваряне.
- 1 подаващ колектор с дебитомери от неръждаема стомана и капацитет на дебитомерите до 6l/m.
- 2 броя метални фиксиращи скоби с гумено уплътнение
- Интегрирани в корпуса обезвъздушител и дренажен кран с накрайник за маркуч.
- Размер на колекторите: 1 ”
- Максимално работно налягане: 6 бара (10 бара за тест за монтаж)
- Максимална работна температура: 70 ° C
- Брой изводи: 3 с резба 3/4” Eurokonus.
- Присъединяване на електротермична задвижка: М28х1.5мм
- Колекторни тапи 1": 2бр.

Основни предимства на колекторите за подово отопление HERZ:

 - Продукт с безкомпромисно качество на водещата марка HERZ, лидер в производството на системи и компоненти за подово отопление.
 - Готово предварително асемблирано решение за вашата система за подово отопление. Колекторите за подово отопление HERZ пристигат предварително асемблирани, готови за монтаж и подвързване на инсталацията.
- Компактен размер. Колекторите за подово отопление HERZ са компактни и заемат относително по-малко място в предвидените за тях кутии и табла.
- Голям дебит. Дебитомерите на колекторите HERZ имат увеличен капацитет 0-6l/m

Колектори за подово отопление HERZ 1"х3/4" EUROKONUS с 3 извода – Висококачествено и Надеждно Решение за Вашия Дом

Топ 5 Причини за Използването на Колекторната Група HERZ за Подово Отопление

 1. Изключително Качество: Произведени в Европа, колекторите HERZ са синоним на надеждност и дълготрайност.
 2. Енергийна Ефективност: Интегрираните дебитомери осигуряват прецизен контрол върху топлинния дебит, което допринася за оптимизиране на енергийната консумация.
 3. Лесен Монтаж и Употреба: Продуктът е проектиран с оглед на бърз и удобен монтаж, както и лесна регулация на системата за отопление.
 4. Устойчивост на Високо Налягане: Колекторите са тествани при налягане до 10 бара, което гарантира тяхната сигурност и надеждност при работа.
 5. Всестранност: Съвместимостта с електротермични задвижки и различни типове отоплителни системи ги прави универсален избор за всеки дом.

Описание и Технически Характеристики

Колекторите за подово отопление HERZ са проектирани да осигурят върхова ефективност и дългосрочна надеждност за вашата отоплителна система. Групата HERZ е идеалното решение, което отговаря на нуждите на дома ви, предлагайки:

 • Високоефективна конструкция: Изработена от неръждаема стомана, колекторната група се състои от подаващ и връщащ колектор, като и двата компонента са предназначени да издържат на изпитанията на времето и да осигурят оптимално функциониране на системата за отопление.
 • Термостатни клапани: Връщащият колектор разполага с термостатни клапани, които улесняват прецизния контрол върху температурата на водата в отделните зони на отопление.
 • Дебитомери за контрол на дебита: Подаващият колектор с дебитомери гарантира точен контрол на протока до 6 л/мин, позволявайки ви да настройвате точно топлинната мощност, доставяна до различните части на имота ви.
 • Универсален размер и съвместимост: Колекторите са с размери 1” и изводи 3/4" Eurokonus, което ги прави съвместими с широк спектър от системи за подово отопление и оборудване.
 • Присъединяване на електротермична задвижка: Разполага със стандартизирана резба М28х1.5мм за присъединяване на електротермични задвижки.

Често Задавани Въпроси

Q: За какъв тип отоплителни системи са подходящи тези колектори?

A: Колекторите HERZ са идеални за всички типове отоплителни системи за подово отопление, благодарение на своята универсалност и висока работна ефективност.

Q: Мога ли да настроя дебитомерите самостоятелно?

A: Да, колекторите са проектирани така, че да можете лесно да регулирате дебита на течността чрез дебитомерите, което ви позволява да контролирате разпределението на топлината във вашето жилище.

Q: Лесен ли е монтажът на тези колектори?

A: Колекторната група HERZ е конструирана с мисъл за лесен и бърз монтаж, позволявайки ви да интегрирате системата във вашето пространство без значителни усилия.

Изберете Качествено и Надеждно Решение за Вашият Дом с Колектори за Подово Отопление HERZ!

Инвестирате ли в система за подово отопление, опитайте колекторите HERZ и осигурете си спокойствието и комфорта на високо качествено и потребителско решение, което ще служи верно години наред.

Специализирани колектори > Колектори и кутии > Колектори за подово HERZ 3 извода, 1"х3/4", 6l/m

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.