Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Комплект ПРАВИ дизайнерски кранове ХРОМ Ф16 ELLEGANCE - RV0105-2C1

Комплект ПРАВИ дизайнерски кранове ХРОМ Ф16 ELLEGANCE
Комплект ПРАВИ дизайнерски кранове ХРОМ Ф16 ELLEGANCE - RV0105-2C1
54.99 лв.
  • Модел: Радиаторни вентили прави Ф16, 2бр ХРОМ
  • Тегло: 0.80кг
  • SKU: RV0105-2C1
  • UPC: RV0105-2C1
Бърза поръчка

Комплект ПРАВИ дизайнерски кранове ХРОМ Ф16 ELLEGANCE | Радиаторни кранове

Луксозния комплект радиаторни вентили ELLEGANCE в бял цвят включва следното:

- 2бр обикновен радиаторен кран, прав, с адаптор за тръба Ф16, цвят ХРОМ
 

Белите радиаторни кранове ELLEGANCE са перфектното съчетание, намиращо баланс между качество, стилна визия и функционалност.

Хромираните радиаторни вентили с марката Ellegance са перфектното допълнение в комплектовката на дизайнерските радиатори и лири за баня. Ellegance е висококачествена серия прави радиаторни кранове, която отлични технически характеристики на продукта с луксозна визия, съответстваща на последните тенденции в интериорния дизайн. Хромираните радиаторни вентили имат перфектно хромирано покритие и изчистени минималистични форми. Те са предназначени за свързване на различни отоплителни тела към инсталацията - основно стоманениалуминиеви радиатори и лири за баня. Изящните заоблени форми на Правите радиаторни кранове с перфектно хромирано покритие, приложени към подходящо отоплително тяло създават завършена визия и се превръщат в красив декоративен елемент за интериора в дома. Хромираните радиаторни вентили от серията Ellegance имат компакнтни размери - това ги прави еднакво подходящи за радиатори и лири за баня. Освен акцента върху чистите форми и детайли серията дизайнерски радиаторни кранове Ellegance предлага и перфектно качество и изгодна цена, което ги превръща в предпочитан избор за всеки ценител на красотата и стила в обзавеждането на дома.

ДИЗАЙНЕРСКИ кранове > Радиаторни кранове > Радиаторни вентили прави Ф16, 2бр ХРОМ

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Дизайнерския терморегулатор THERMOLIFE БЯЛ представлява терморегулатор за радиаторни кранове с течен разширител. Луксозните решения за отопление..
27.99 лв.
Купи
Хромирания терморегулатор THERMOLIFE LUX представлява дизайнерски терморегулатор за радиаторни кранове с течен разширител. Имаме удоволствието да ви ..
27.99 лв.
Купи
Дизайнерския терморегулатор THERMOLIFE ЧЕРЕН МАТ представлява терморегулатор за радиаторни кранове с течен разширител. Луксозните решения за ото..
28.99 лв.
Купи
Адаптора за многослойна тръба с ХРОМИРАНА гайка е подходящ за многослойни PEX тръби с диаметър Ф16 Адапторите Ф16 за тръби с алуминиева вло..
4.59 лв.
Купи
Адаптора за многослойна тръба с гайка ЧЕРЕН МАТ е подходящ за многослойни PEX тръби с диаметър Ф16 Адапторите Ф16 за тръби с алуминиев..
5.99 лв.
Купи
Адаптора за многослойни тръби Ф16х3/4" EUROKONUS е подходящ за свързването на многослойни тръби към колектори, кранове и друга подходяща арматура...
5.19 лв.
Купи