Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Дизайнерски смесител за кухненска мивка ANTEA - 283-3312

Дизайнерски смесител за кухненска мивка ANTEA (Смесител за кухня, стоящ ANTEA, хром) на цени от 199.99 лв. само в dklux.com
Дизайнерски смесител за кухненска мивка ANTEA - 283-3312
199.99 лв.
  • Модел: Смесител за кухня, стоящ ANTEA, хром
  • Тегло: 3.00кг
  • SKU: 283-3312
  • UPC: 283-3312
Бърза поръчка

Дизайнерски смесител за кухненска мивка ANTEA | Смесители за кухня

Смесителя за кухня ANTEA представлява луксозен стоящ смесител, с красив дизайн, който предлага и перфектно качество.

Смесителите от серия ANTEA, сред които е дизайнерския смесител за кухня са изящни и красиви продукти с безкомпромисно качество и впечатляващ дизайн. Смесителя за кухня ANTEA е луксозен кухненски смесител предназначен за монтаж директно върху мивката или на плота. Разбира се кухненския смесител ANTEA намира приложение и в банята - за по-големи умивалници и мебели за баняДизайнерските смесители ANTEA имат изчистена линия с меки заоблени форми в изискан ненатрапчив стил. Дизайнерския смесител за кухня от серията ANTEA е подходящо решение модерната кухня, но се вписва много добре и в класическия стил на обзавеждане. Независимо какъв интериор сте избрали, дизайнерския смесител за кухня от серия ANTEA ще направи придаде на облика на кухнята част от своята елегантност и стил. 

Описание на луксозния смесител за кухня ANTEA:

Дизайнерския смесител ANTEA представлява кухненски смесител за стоящ монтаж - с масивно тяло изработено от висококачествен месинг, елегантен дизайн и меки извивки. Дизайнерския смесител за кухня има качествено и устойчиво хромирано покритие. Кухненския смесител ANTEA се монтира върху кухненската мивка или плот, посредством крепежни елементи, които ще намерите в кутията на смесителя. Там също така има и меки връзки за присъединяването му към водопроводаДизайнерския смесител ANTEA притежава и надежден керамичен механизъм за прецизна регулация на дебита и температурата на водната струя, посредством масивната ръкохватка. ANTEA е отличен избор за модерната кухня или баня, перфектното съчетание между красив иновативен дизайн и безкомпромисно качество и надеждност.

 

Професионални и луксозни смесители > Смесители за кухня > Смесител за кухня, стоящ ANTEA, хром

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Дизайнерския смесител за за кухня OMEGA LUX предлага красив и оригинален дизайн, функционалност и безкомпромисно качество. Луксозния смесит..
204.99 лв.
Купи
Дизайнерския кухненски смесител, част от серията ENIGMA е продукт с красива и нестандартна визия и перфектно качество. Смесителя за кухня ENIGMA..
209.99 лв.
Купи
NEXUS е дизайнерски смесител за кухня с модернистична визия и умело съчетание на стилове. Ако търсите луксозен смесител за вашата кухня, който съчета..
229.99 лв.
Купи
Професионален смесител за двукоритна мивка JOY
Ново
Кухненския професионален смесител модел JOY е многофункционален и елегантен смесител за кухненски мивки, работни и санитарни помещения.Модел..
399.99 лв.
Купи
Професионалният смесител за кухня модел Sensation представлява красив и много функционален смесител за кухненски мивки с едно или две корита...
599.99 лв.
Купи
Смесителя за кухня Gourmet е част от серията професионални смесители за кухня - специализирани продукти за кухнята с високо качество.Професионални..
279.99 лв.
Купи