Меню
Your Cart

Дизайнерски смесител за кухненска мивка OMEGA LUX

Дизайнерския смесител за за кухня OMEGA LUX предлага красив и оригинален дизайн, функционалност и безкомпромисно качество.

Луксозния смесител за кухня OMEGA LUX е част от една завладяваща серия смесители с инстригуваща визия, с подчертана индивидуалност и неповторим стил. Дизайнерския смесител OMEGA LUX представлява дизайнерски смесител за кухня, който пресъздава иновативното мислене и творческите идеи на дизайнерския екип. Крайния резултат е впечатляващ - дизайнерски смесител за кухня със завладяваща и неповторима визия, съвременен дизайн, функционалност и безкомпромисно качество. Освен главния акцент, който пада върху дизайна, кухненския смесител OMEGA LUX предлага и надеждност и качество, внимание към детайла, каквото отговаря на луксозното му излъчване.

Описание на луксозния смесител за кухня OMEGA LUX:

Дизайнерския смесител за кухня е проектиран за кухненски мивки и големи мивки за баня. Той има високо тяло и подвижен чучур  керамичен затварящ механизъм от едноръкохватков тип, с който лесно се регулира дебита и температурата на водната струя. Дизайнерския смесител OMEGA LUX е изработен от висококачествен месинг с внимание към всеки детайл. В кутията на смесителя ще откриете комплекта за монтаж - крепежни елементи, както и гъвкави връзки за свързване с водопроводаКухненския смесител OMEGA LUX е предназначен за монтаж върху плот или мивка - смесител от стоящ тип. Със своята атрактивна визия дизайнерския смесител за кухня заема централно място в кухненския интериор, където ще приковава вниманието към себе си.
ДК Лукс предлага на вашето внимание и други модели дизайнерски смесители OMEGA LUX - душ батерия и смесител за умивалник.
Разгледайте и другите серии дизайнерски смесители, които ще отговорят на представите ви за качество, функционалност и впечатляваща визия.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.