Меню
Your Cart

Дизайнерски смесител за кухненска мивка ENIGMA

Дизайнерския кухненски смесител, част от серията ENIGMA е продукт с красива и нестандартна визия и перфектно качество.

Смесителя за кухня ENIGMA е продукт, който внася стил и модернистична, нестандартна визия на кухненската мивка и интериора около нея. Като част от серията дизайнерски смесители ENIGMA, акцента попада върху оригиналността и индивидуалността на дизайнерския смесител за кухня. Ще останете впечатлени от красивите форми и извивки на дизайнерския смесител ENIGMA, от въображението на дизайнерския екип и умелото преливане на различни стилове. С тези си качества смесителя за кухня ENIGMA ще преобрази по елегантен и модерен начин интериора на кухнята.

Описание на дизайнерския смесител за кухня ENIGMA:

Смесителя за кухня ENIGMA представлява стоящ кухненски смесител, който се монтира въхру плота или мивката. Това става посредством крепежните елементи, които ще откриете в кутията на продукта. Там има още и гъвкави връзки за свързването му с водопровода. Самият дизайнерски смесител ENIGMA е изработен от висококачествен месинг, а тялото му има красиви и елегантни форми и съвременен дизайн. Покритието на дизайнерския кухненски смесител ENIGMA е устойчиво и лесно за почистване. Регулирането на дебита и температурата на водата става посредством качествен керамичен механизъм от едноръкохватков тип. Освен дизайна и нестандартната визия на продукта, смесителя за кухня ENIGMA се отличава и с безкомпромисното си качество и надеждност.
От серията ENIGMA ще откриете и дизайнерски смесител за умивалник и душ-батерия.
Разгледайте и другите серии дизайнерски смесители, предлагаме разнообразие от стилове и вдъхновения, в които ще намери отражение вашата индивидуалност и стил..

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.