Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

ТАПА 1" МЕСИНГ без покритие - 1304064

ТАПА 1" МЕСИНГ без покритие (Тапа 1"М, чист месинг) на цени от 2.89 лв. само в dklux.com
ТАПА 1" МЕСИНГ без покритие - 1304064
4.49 лв.
  • Модел: Тапа 1"М, чист месинг
  • Тегло: 0.06кг
  • SKU: 1304064
  • UPC: 1304064
Бърза поръчка

ТАПА 1" МЕСИНГ без покритие | Фитинги за ВИК и отопление

Висококачествената месингова тапа 1"М представлява фитинг за затапване на изводи с женска резба.

Тапата 1" е фитинг с мъжка резба от серията месингови фитинги за ВиК климатични, газопреносни и отоплителни системи, които ДК Лукс предлага. Тази серия компоненти за ВиК и отоплителни системи се отличава с перфектно качество, здравина и надеждност на всеки един продукт, за което гарантира италианският им произход. Фитингите за ВиК и в частност месинговата тапа 1" се изработват от висококачествен месинг, обработени по най-съвременни технологични стандарти. Месинговите фитинги и мъжката тапа 1" намират широко приложение в различни технологични системи в индустрията, Вик и отоплителни инсталации. При изграждането или ремонта на водопроводната или отоплителната система на дома е важно да имате надеждни компоненти - месинговата тапа с 1" мъжка резба, както и останалите месингови фитинги от серията са един сигурен избор за това начинание. 

Описание на месинговата тапа от чист месинг без покритие и присъединителен размер 1":

Тапата представлява месингов фитинг с мъжка резба от едната страна, който завършва без извод. Тя има ролята да затапва извод от системата, който завършва с женска 1" резба. Присъединителния размер на месинговата тапа е 1"М резба. Това е изцяло месингово изделие, което преминава технологична обработка. Покритие на месинговата тапа няма, откъдето идва и характерния и жълт цвят. Изработката на фитинга и резбите са изключително прецизни, а самата тапа е здрава и надеждна. Фитингите с 1" размери са стандартни и масово използвани както във водопроводни, така и в отоплителни и газови инсталации. Тапата 1" е много използвани размер от гамата месингови тапи, които може да откриете в онлайн магазина на ДК Лукс.
Разгледайте и другите месингови фитинги от тази серия, както и другите предложения на ДК Лукс от фитингите за ВиК и отоплителни системи.

Месингови фитинги > Фитинги за ВИК и отопление > Тапа 1"М, чист месинг

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Pex-Al-Pex тръба с ИЗОЛАЦИЯ Ф16 синя APE Италия
Най-продаван
Технически характеристики на изолираната многослойна тръба Ф16 с марка APE:Състав: Омрежен полиетилен, алуминиева вложка Типология: PE-xB/AL..
2.39 лв.
Купи
Pex-Al-Pex тръба с ИЗОЛАЦИЯ Ф16 червена APE Италия
Най-продаван
Технически характеристики на изолираната многослойна тръба Ф16 с марка APE:Състав: Омрежен полиетилен, алуминиева вложка Типология: PE-xB/AL..
2.39 лв.
Купи
Pex-Al-Pex тръба с ИЗОЛАЦИЯ Ф20 APE Италия СИНЯ
Най-продаван
Технически характеристики на изолираната многослойна тръба Ф20 с марка APE:Състав: Омрежен полиетилен, алуминиева вложка Типология: PE-xB/AL..
3.39 лв.
Купи
Pex-Al-Pex тръба с ИЗОЛАЦИЯ Ф20 APE Италия ЧЕРВЕНА
Най-продаван
Технически характеристики на многослойната тръба Ф20 с марка APE:Състав: Омрежен полиетилен, алуминиева вложка Типология: PE-xB/AL/PE-xB Външен ..
3.39 лв.
Купи
Разпределителя за парно и отоплителни системи е комплектован с кранове и адаптори за директен монтаж.Разпределителя с кранове и адаптори представл..
64.99 лв.
Купи
Разпределителя за парно и отоплителни системи е комплектован с кранове и адаптори за директен монтаж.Разпределителя с кранове и адаптори представл..
37.99 лв.
Купи
Месинговият нипел 1/8"М х 1/8"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с високо качество. Месинговия нипел 1/8" с жъ..
1.24 лв.
Купи
Месинговият нипел 1/4"М х 1/4"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с високо качество. Месинговия нипел 1/4" с жъ..
1.24 лв.
Купи
Месинговият нипел 3/8"М х 3/8"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с високо качество. Месинговия нипел 3/8" с жъ..
1.19 лв.
Купи
Месинговият нипел 1/2"М х 1/2"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с високо качество. Месинговия нипел 1/2&..
1.59 лв.
Купи
Месинговият нипел 3/4"М х 3/4"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с високо качество. Месинговия нипел 3/4&..
2.39 лв.
Купи
Месинговият нипел 1"М х 1"М представлява двустранна свързка с мъжки резби от всяка страна с високо качество. Месинговия нипел 1"&..
4.19 лв.
Купи