Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

ППР УКБ Ф20х1/2"Ж с планки за ГИПСКАРТОН - 6096012

ППР УКБ Ф20х1/2"Ж с планки за ГИПСКАРТОН
ППР УКБ Ф20х1/2"Ж с планки за ГИПСКАРТОН - 6096012
25.49 лв.
  • Модел: ППР УКБ Ф20х1/2"
  • Тегло: 0.20кг
  • SKU: 6096012
  • UPC: 6096012
Бърза поръчка

ППР УКБ Ф20х1/2"Ж с планки за ГИПСКАРТОН | Водоснабдяване

ППР УКБ за гипсокартон е изключително удобен начин за точен лесен и бързо монтаж на стенна смесителна батерия.

Може би всеки един човек, който му се е налагало да ремонтира старо жилище се е сблъсквал с проблема за трудния демонтаж на стария смесител и почти невъзможната мисия да се постави нов на негово място на същите стари и криви метални тръби. Почти винаги се получава разминаване между изводите от стената и тези на смесителя. С навлизането на полипропилена като материал за изграждане на ВиК инсталациите, този проблем се решава благодарение на този продукт - Универсалния Комплект за Батерия (ППР УКБ).
ППР УКБ за гипсокартон или наричан още стойка за смесител представлява комплект от два специфични фитинга с извод - месингова женска резба 1/2". УКБ за гипсокартон е оборудван с планки, чрез които се захваща здраво и надеждно за гипскартоновите плоскости. В планките е и единствената разлика от стандартния УКБ. Двата компонента се свързват помежду си по определен начин, който позволява двете месингови резби да застанат е една плоскост и на точно определено разстояние една от друга (15см) с цел лесния и безпроблемен монтаж на смесителна батерия. Стандарта на присъединяване на смесителните батерии е 15см междуосово разстояние, точно каквото имаме и при ППР комплекта за смесител или ППР УКБ (универсален комплект за батерия). Те са предназначени конктретно за свързването на смесители към водопроводната мрежа. Освен, че комлекта се разполага по начин, който позволява свързването на стенния смесител, ППР УКБ има и планки специално предназначени за гипсокартонови плоскости. ППР стойката за смесител дава изключителното удобство при изграждането на ВиК инсталациите да се направи абсолютно точно и на място извода на смесителя - било то в банята или кухнята.

Описание на ППР УКБ за гипсокартон:

Универсалния комплект за батерия се състои от две еднакви по диаметър и дължина тръби, предназначени за свързване чрез метода на заварка (лепене) към ППР тръбите на водопроводната инсталация. Двата компонента имат и извод с месингова вътрешна резба 1/2" и фиксатори. Фиксаторите позволяват свързването на двете части по точно определен начин, който фиксира изводите на ППР стойката за смесител. Планките от комплекта на УКБ за гипсокартон осигуряват здраво и стабилно захващане към плоскостта. При стандартен монтаж, след свързването на ппр тръбите за топла и студена вода, на ППР комплекта за смесител остават още два извода, които трябва да бъдат затворени. С цел универсален и лесен монтаж на тръбите на ППР УКБ-то са предвидени по 2 извода от двата края, след което излишните се затапват с ППР тапа за лепене.

ППР Тръби и Фитинги > Водоснабдяване > ППР УКБ Ф20х1/2"

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
ППР Тръба Ф20 за ТОПЛА вода PN20
Най-продаван
ППР тръбата PN20 представлява пластмасова тръба с дължина 3м, която има комбинирано приложение - за пренос на топла или студена вода.Предлага..
1.29 лв.
Купи
ППР КОЛЯНО 90°
Най-продаван
ППР коляното за лепене се предлага от ДК Лукс в различни размери от Ф20 до Ф90 ППР колената са един от най-използваните компоненти от цялата широка г..
0.22 лв.
ППР МУФА
Най-продаван
ППР муфата за лепене е един от най-използваните ППР фитинги, които се предлагат от ДК Лукс в размери от Ф20 до Ф90 ППР муфите са широко използва..
0.19 лв.
ППР ТРОЙНИК
Най-продаван
ППР тройника е един от най-използваните ППР фитинги, които се предлагат от ДК Лукс в размери от Ф20 до Ф90ППР тройника е един от най-използва..
0.32 лв.
ППР тапите Ф20 представляват изцяло полипропиленови фитинги, които се свързват посредством заварка (лепене) ППР тапата за лепене е фитинг от ..
0.19 лв.
Купи
ППР Спирателния кран представлява обикновен спирателен вентил с тяло изработено от полипропилен. Спирателните кранове от полипропилен се използв..
6.49 лв.
Купи
ППР КОЛЯНО 90°
Най-продаван
ППР коляното за лепене се предлага от ДК Лукс в различни размери от Ф20 до Ф90 ППР колената са един от най-използваните компоненти от цялата широка г..
0.22 лв.
ППР коляното МЖ 90° за лепене се предлага от ДК Лукс в размер Ф20 и Ф25 ППР колената са един от най-използваните компоненти от цялата широк..
0.45 лв.
Купи
ППР дъгата 45° за лепене е широко използван фитинг, който ДК Лукс предлага в размери от Ф20 до Ф63 ППР колената 45° или по често наричани ППР дъ..
0.24 лв.
ППР дъгата МЖ 45° е предназначено за лепене и се предлага от ДК Лукс в размер Ф20 и Ф25 ППР колената са един от най-използваните ..
0.47 лв.
ППР МУФА
Най-продаван
ППР муфата за лепене е един от най-използваните ППР фитинги, които се предлагат от ДК Лукс в размери от Ф20 до Ф90 ППР муфите са широко използва..
0.19 лв.
ППР редуктивната муфа е фитинг изцяло от полипропилен, предназначен да редуцира диаметъра на тръбите.ППР редукцията представлява редуктивен фитинг..
0.27 лв.
Купи