Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Quantum

Марка: Quantum
Спрея за джанти с марката Quantum е част от гамата спрейове за автомобили, които ДК Лукс предлага на изгодни цени.Спрея за джанти Quantum Wheel Rim е висококачествен технически спрей от гамата на продуктите за грижа за автомобила. Спрея за джанти представлява алкидна боя изключителна устойч..
7.59 лв.
Купи
Марка: Quantum
Спрей Quantum Primer е висококачествена антикорозионна грунд боя под формата на спрей.Спрей боите на Quantum се отличават с бързосъхнещата си формула и отличните покривни свойства. Този спрей грунд е подходящ за третиране на необработени метални поръхности, както и дърво. Основното приложен..
8.99 лв.
Купи
Марка: Quantum
Акрилна боя с металик ефект под формата на спрей за боядисване.Акрилната боя Quantum Metallic е висококачествен, бързосъхнещ спрей за боядисване с металик ефект. Спрей боята е подходяща за всякакви повърхности - дърво, метал, пластмаси, бетон, камък, стъкло и др. Устойчивостта на UV лъ..
7.59 лв.
Купи
Марка: Quantum
Спрея за броня с марката Quantum е част от гамата спрейове за автомобили и автокозметика, които ДК Лукс предлага на изгодни цени.Спреят за брони е висококачествен продукт за грижа за автомобила - спрея за броня има специална формула, която придава блясък възвръща цвета на пластмасовите брони на ..
8.49 лв.
Купи
Марка: Quantum
Спрея за почистване на спирачки с марката Quantum е един от многото модели спрейове за автомобили, които ДК Лукс предлага на изгодни цени.Почистващия спрей за спирачна система с марка Quantum е висококачествен продукт, който е предназначен за почистване, поддържане и профилактика на сп..
7.99 лв.
Купи
Марка: Quantum
Спрея за автомобилни табла с марката Quantum е част от гамата автокозметика и грижа за автомобила, която ДК Лукс предлага на изгодни цени.Почистващия спрей на таблото на автомобила е висококачествен технически спрей, който придава дъглотраен блясък и свежест на автомобилното табло. Спрея за авто..
6.79 лв.
Купи
Марка: Quantum
Спрея за автомобилно купе с марката Quantum представлява защитен спрей за шасито, калниците и други части на автомобила от ръжда и механични въздействия.Защитния спрей за автомобили е висококачествен продукт с марката Quantum, който има иновативна формула и ефективно действие. Спрея за авто..
9.99 лв.
Купи
Марка: Quantum
Високотемпературна боя Quantum (до 350°C) под формата на спрей за боядисване на различни повърхности на акрилна основа.Спрей боята е предназначена за приложение върху различни повърхности, които се нагряват до високи температури и обикновена акрилна боя не е приложима. Спрей боите Quantum са..
8.99 лв.
Купи
Спрей лепило аерозолно QUANTUM GLUE
-20%
Марка: Quantum
Спрей лепилото с марка Quantum е универсално аерозолно лепило, което е удобно и лесно за нанасяне.Лепилата под формата на спрей намират все по-широко приложение, както за битови цели така и в професионални и промишлени приложения. Безконтактното и равномерно нанасяне на лепилото, чрез ..
11.99 лв. 14.99 лв.
Купи
Марка: Quantum
Висококачествена боя, под формата на спрей за боядисване с голяма покривна площПродукта представлява бързосъхнещ спрей, който е подходящ за всякакви повърхности - дърво, метал, пластмаси, бетон, камък, стъкло и др. Декоративната спрей боя има отлична устойчивост, като е..
8.99 лв.
Купи
Марка: Quantum
Пяна за почистване с марка Quantum Foam Cleaner е спрей пяна с универсално приложение за почистване на тъкани и тапицерии.Спрея за почистване на петна е универсална почистваща пяна с широко приложение - спрей Quantum е висококачествен спрей, отстраняващ петна от всякакъв характер. Спрей пян..
9.99 лв.
Купи
Марка: Quantum
Спрея за почистване на боя с марка Quantum е високоефективен технически спрей за премахване на боя от различни повърхности.Спрея с марка Quantum е част от гамата на техническите спрейове, предлагани от ДК Лукс. Спрея за премахване на боя е спрей във флакон под налягане 400ml. Използва ..
10.49 лв.
Купи
Марка: Quantum
Спрей за поцинковане на различни покрития с марка Quantum е висококачествен технически спрей на изогдна цена.Техническия спрей с марка Quantum е част от гамата на продуктите на строителната химия, които ДК Лукс предлага. Спрея за поцинковане е спрей под налягане, който осигурява устойчиво дългот..
8.49 лв.
Купи
Марка: Quantum
Висококачествена флуоресцентна боя, под формата на спрейСпрей-боите QUANTUM притежават бързосъхнеща формула и отлични покривни свойства. Флуоресцентната боя QUANTUM придава флуоресцентен ефект и е подходяща за всякакви повърхности - дърво, метал, пластмаси, бетон, к..
8.49 лв.
Купи
Марка: Quantum
Течната грес под формата на спрей Quantum е висококачествен спрей смазка с широко приложение на изгодна цена.Спрей грес Quantum е висококачествена литиева грес под формата на спрей във флакон под налягане 400ml. Този спрей-течна грес е продукт с широко приложение - подходящ е за вътрешна и външн..
8.49 лв.
Купи
Марка: Quantum
Спрея за бяла техника с марка Quantum Smalto е висококачествен технически спрей с широко приложение в домакинството.Спрея за бяла техника представлява висококачествен емайл спрей със специална формула, предназначен основно за домакински уреди и санитарен фаянс. Спрея за бяла техника служи за поп..
7.39 лв.
Купи
Марка: Quantum
Безцветния спрей лак с марка Quantum Varnish е висококачествен технически спрей лак с широко приложение на изгодна цена.Спрей лак Quantum Varnish е безцветен спрей безцветен лак с многостранно приложение. Това е висококачествен технически спрей, който може да се използва като лак за мебели, спре..
8.99 лв.
Купи
Марка: Quantum
Универсалния спрей смазка с марка Quantum Penetrating Oil е мултифункционален технически спрей с универсално приложение и изгодна цена.Спрея Quantum представлява мултифункционален спрей лубрикант, който има функцията да почиства, смазва и защитава различни повърхности и елементи от ръжда, з..
8.99 лв.
Купи
СИЛИКОНОВ спрей - универсална смазка
-21%
Марка: Quantum
Силиконовия спрей представлява универсална силиконова смазка с широко приложение и изгодна цена.Силиконовата смазка представлява висококачествен продукт под формата на спрей с широко приложение, Силиконовия спрей е универсална смазка, която може да се прилага при различни материали и в разл..
7.12 лв. 8.99 лв.
Купи
Марка: Quantum
Тефлоновия спрей представлява многофункционален продукт за смазване и защита с широко приложение в сфери на дейност както в индрустриални производства и промишленост, така и за битови и хоби цели. Тефлоновия спрей притежава отлични смазочни свойства и висока степен на проникване. Прилага се директно..
10.49 лв.
Купи
Марка: Quantum
Контактния спрей с марка Quantum Contanct Cleaner е контактен спрей за ел. инсталации с широко приложение и в автоелектрониката.Контактния спрей за електроника и ел. съединения е технически спрей с широко приложение в автомобилната индустрия, за професионални и битови нужди. Контактния спре..
7.99 лв.
Купи
Марка: Quantum
Висококачествена акрилна боя под формата на спрей за боядисване с голяма покривна площ.Продукта представлява акрилен спрей, бързосъхнещ и подходящ за всякакви повърхности - дърво, метал, пластмаси, бетон, камък, стъкло и др. Спрей боите Quantum имат както домашно така и индустриално приложение -..
5.99 лв.
Купи
Марка: Quantum
Висококачествена акрилна боя Ral 1007 под формата на спрей за боядисване с голяма покривна площ.Продукта представлява акрилен спрей, бързосъхнещ и подходящ за всякакви повърхности - дърво, метал, пластмаси, бетон, камък, стъкло и др. Спрей боите Quantum сред които и спрей Ral 1007..
6.29 лв.
Купи
Марка: Quantum
Висококачествена акрилна боя Ral 1015 под формата на спрей за боядисване с голяма покривна площ.Продукта представлява акрилен спрей, бързосъхнещ и подходящ за всякакви повърхности - дърво, метал, пластмаси, бетон, камък, стъкло и др. Спрей боите Quantum сред които и спрей Ral 1015..
6.29 лв.
Купи
Марка: Quantum
Висококачествена акрилна боя Ral 1023 под формата на спрей за боядисване с голяма покривна площ.Продукта представлява акрилен спрей, бързосъхнещ и подходящ за всякакви повърхности - дърво, метал, пластмаси, бетон, камък, стъкло и др. Спрей боите Quantum сред които и спрей Ral 1023..
6.29 лв.
Купи
Марка: Quantum
Висококачествена акрилна боя Ral 2002 под формата на спрей за боядисване с голяма покривна площ.Продукта представлява акрилен спрей, бързосъхнещ и подходящ за всякакви повърхности - дърво, метал, пластмаси, бетон, камък, стъкло и др. Спрей боите Quantum сред които и спрей Ral 2002..
6.29 лв.
Купи
Марка: Quantum
Висококачествена акрилна боя Ral 2004 под формата на спрей за боядисване с голяма покривна площ.Продукта представлява акрилен спрей, бързосъхнещ и подходящ за всякакви повърхности - дърво, метал, пластмаси, бетон, камък, стъкло и др. Спрей боите Quantum сред които и спрей Ral 2004..
6.29 лв.
Купи
Марка: Quantum
Висококачествена акрилна боя Ral 3000 под формата на спрей за боядисване с голяма покривна площ.Продукта представлява акрилен спрей, бързосъхнещ и подходящ за всякакви повърхности - дърво, метал, пластмаси, бетон, камък, стъкло и др. Спрей боите Quantum сред които и спрей Ral 3000..
6.29 лв.
Купи
Марка: Quantum
Висококачествена акрилна боя Ral 3003 под формата на спрей за боядисване с голяма покривна площ.Продукта представлява акрилен спрей, бързосъхнещ и подходящ за всякакви повърхности - дърво, метал, пластмаси, бетон, камък, стъкло и др. Спрей боите Quantum сред които и спрей Ral 3003..
6.29 лв.
Купи
Марка: Quantum
Висококачествена акрилна боя Ral 3005 под формата на спрей за боядисване с голяма покривна площ.Продукта представлява акрилен спрей, бързосъхнещ и подходящ за всякакви повърхности - дърво, метал, пластмаси, бетон, камък, стъкло и др. Спрей боите Quantum сред които и спрей Ral 3005..
6.29 лв.
Купи
Марка: Quantum
Висококачествена акрилна боя Ral 3015 под формата на спрей за боядисване с голяма покривна площ.Продукта представлява акрилен спрей, бързосъхнещ и подходящ за всякакви повърхности - дърво, метал, пластмаси, бетон, камък, стъкло и др. Спрей боите Quantum сред които и спрей Ral 3015..
6.29 лв.
Купи
Марка: Quantum
Висококачествена акрилна боя Ral 3020 под формата на спрей за боядисване с голяма покривна площ.Продукта представлява акрилен спрей, бързосъхнещ и подходящ за всякакви повърхности - дърво, метал, пластмаси, бетон, камък, стъкло и др. Спрей боите Quantum сред които и спрей Ral 3020..
6.29 лв.
Купи
Марка: Quantum
Висококачествена акрилна боя Ral 4003 под формата на спрей за боядисване с голяма покривна площ.Продукта представлява акрилен спрей, бързосъхнещ и подходящ за всякакви повърхности - дърво, метал, пластмаси, бетон, камък, стъкло и др. Спрей боите Quantum сред които и спрей Ral 4003..
6.29 лв.
Купи
Марка: Quantum
Висококачествена акрилна боя Ral 4005 под формата на спрей за боядисване с голяма покривна площ.Продукта представлява акрилен спрей, бързосъхнещ и подходящ за всякакви повърхности - дърво, метал, пластмаси, бетон, камък, стъкло и др. Спрей боите Quantum сред които и спрей Ral 4005..
6.29 лв.
Купи
Марка: Quantum
Висококачествена акрилна боя Ral 5002 под формата на спрей за боядисване с голяма покривна площ.Продукта представлява акрилен спрей, бързосъхнещ и подходящ за всякакви повърхности - дърво, метал, пластмаси, бетон, камък, стъкло и др. Спрей боите Quantum сред които и спрей Ral 5002..
6.29 лв.
Купи
Марка: Quantum
Висококачествена акрилна боя Ral 5003 под формата на спрей за боядисване с голяма покривна площ.Продукта представлява акрилен спрей, бързосъхнещ и подходящ за всякакви повърхности - дърво, метал, пластмаси, бетон, камък, стъкло и др. Спрей боите Quantum сред които и спрей Ral 5003..
6.29 лв.
Купи