Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Термовентил ъглов АКСИАЛЕН 24*19 LUXOR Италия

Цена 15.49 лв. за Термовентил ъглов АКСИАЛЕН 24*19 LUXOR Италия - Аксиален кран, ъглов, термовентил 24*19 за адаптор (13102100-TP от ) в раздел Термовентили
Харесан от: 504 Модел: Аксиален кран, ъглов, термовентил 24*19 за адаптор
SKU: 13102100-TP
Наличност: Наличен
15.49 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Термовентил ъглов АКСИАЛЕН 24*19 LUXOR Италия - 13102100-TP

Аксиалният термовентил 24*19 представлява радиаторен кран за термостатна глава със специфично тяло.

Аксиалният радиаторен кран за терморегулатор е особен модел радиаторен вентил, който се отличава от стандартните по разположението на тегмоглавата спрямо тялото му. При аксиалния термовентил, термостатната глава застава в продължение на оста на свързването на крана с радиатора - тоест тя е разположена успоредно на радиатора, а не перпендикулярно на него, както е при обикновените кранове. В редица случаи това е от съществено значение - например, когато тръбите на системата излизат от пода или при някои специфични монтажи, когато аксиалния кран се комбинира с други кранове. С използването на аксиалния темовентил LUXOR се пести и пространство, което е особено ценно, когато отоплителното тяло е поставено за врата например. Аксиалния термовентил 24*19 е съвместим с всички предлагани термостатни глави (терморегулатори) от ДК Лукс. Присъединяването става посредством резба М30х1.5.

Описание на аксиалния радиаторен кран 24*19 LUXOR:

Радиаторния кран LUXOR е ъглов радиаторен вентил, предназначен за свързване с многослойни тръби посредством различен адаптор. Подходящ е за свързването на различни отоплителни тела в инсталации, базирани на циркулиращ топлоносител. Свързването на радиаторния кран LUXOR става чрез холендрова връзка с 1/2" мъжка резба към радиатора. Модела аксиален радиаторен кран 24*19 е предназначен за отоплителни системи, изградени с многослойни тръби с алуминиева вложка (pex-al-pex), многослойни тръби с медна вложка и в някои случаи - инсталации с медни тръби. Свързването му с тях става чрез адаптор за съответната тръба. Радиаторния кран LUXOR е висококачествен аксиален термовентил, изработен от месинг с никелирано покритие. Предлага се със защитна пластмасова капачка, която в отсъствието на термостатна глава може да държи аксиалния термовентил 24*19 в отворено положение. Аксиалния радиаторен кран е произведен от Италианската компания LUXOR, което гарантира безупречното му качество и отлични технически характеристики.
Максималното работно налягане - 10bar
Mаксимална работна температура - 120Cº
Присъединяване на термостатна глава - М30х1.5
ДК Лукс предлага висококачествени радиаторни кранове и термовентили, с които може да свържете вашите радиатори в отоплителната система на дома.
Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: