Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Цена
Категории

Тоалетни и моноблокове

Тоалетни и моноблокове

ДК Лукс предлага избрана колекция моноблокове и тоалетни чинии от най-добрите марки и производители в областта на санитарния фаянс.

Съществува огромно разнообразие от модели, марки и производители на санитарен фаянс и в частност - моноблокове, тоалетни чинии и бидета. За да ви помогнем в избора и по-доброто ориентиране в цялата огромна гама продукти, ние от ДК Лукс подбрахме за вас най-добрите предложения на различни производители с доказано качество и надеждност. Събрали сме моноблокове и тоалетни чинии от различен клас, с класически или иновативен дизайн и с различна функционалност. На вашето внимание представяме най-новите технологии и тенденции, включително и смарт моноблоковете. Тук ще намерите стоящи и окачени тоалетни чинии с класически и модернистичен дизайн, различни бидета и аксесоари за тях.
В тази категория ще откриете моноблокове и тоалетни чинии на водещи световни имена като GROHE и ROCA, добре познатите ни Fayans и Видима, както дизайнерски Италиански производители и решения.
Избора на тоалетна чиния или моноблок до голяма степен определя цялостния облик на вашата баня или тоалетна. Това е един от важните детайли, към който трябва да подходите внимателно и да се съобразите с различни фактори. Първото и най-важно решение е избора между вградена структура с окачена тоалетна чиния или класическия вариант на стоящата чиния или моноблок. Вградената тоалетна предлага много предимства, както визуални, така и функционални, но пък монтажа и изисква време, ресурс и специални умения. Ако сте взели вече това решение остава да изберете модел и дизайн, който най-добре пасва на вашите нужди и изисквания и който подходящо се съчетава с интериора на помещението. Подходящия избор на моноблок, тоалетна чиния или биде създава и допълва цялостния ефект на помещението, като ви осигурява комфорта и удобството от които се нуждаете.
Покажи:
Сортировка:
Моноблока AOLA DESIGN предлага красив и изчистен дизайн и лесно почистване, благодарение на RIMLESS ..
Model: Моноблок, RIMLESS технология, плавно затваряне
SKU: 7737
UPC: 7737
Наличност: В наличност
Количество: 1000
Прегледи: 995
В продажба от: 2019-04-06
Изисква доставка: Да
429.99 лв.
Моноблока Omnia Architectura на немската фирма V&B, представлява луксозен продукт с безкомпромис..
Model: Моноблок V&B, плавно затваряне
SKU: 56771001-2224
UPC: 56771001-222
Наличност: В наличност
Количество: 1000
Прегледи: 685
В продажба от: 2019-04-06
Изисква доставка: Да
799.99 лв.