Меню
Your Cart

Дренажни/Сондажни помпи

ДК Лукс предлага разнообразие от подбрани модели дренажни помпи и потопяеми сондажни помпи на водещи производители.

При нас ще намерите различни по мощност и дебит дренажни помпи за изпомпване на чиста и замърсена вода, помпи за отводняване, помпи за битови отпадни води и сондажни помпи с различен диаметър. Помпите от категорията са подходящи за изпомпване на вода от кладенци, отводняване на помещения и изкопи, напояване, поливане и други. ДК Лукс предлага и широка гама аксесоари за помпените системи. Ние доставяме и специализирани помпи и помпени системи по проекти и съобразени с конкретни Ваши потребности. Не се колебайте да попитате нашите сътрудници за оферта, ако Ви е необходим продукт, който не намирате в магазина.

ДК Лукс предлага разнообразие от качествени дренажни и сондажни помпи на изгодни цени! Дренажните и сондажни помпи са продукт на водещи производители от Европа - това са помпите на Wilo Германия и Elpumps Унгария. Помпите предлагани от Wilo са световноизвестни и гарантират отлично качество без компромиси. Elpumps са качествен европейски производител на широка гама помпи за водоснабдяване, помпи за отводняване и потопяеми сондажни помпи. Elpumps е производител, предлагащ качествени помпи на цени без конкуренция!

Разгледайте и предложенията ни за хидрофорни системи и самозасмукващи помпи за питейна вода и напояване.
Марка: Elpumps
Дренажна помпа с марка ELPUMPS CT2274 за изпомпване на чиста и замърсена вода. ДК Лукс предлага широка гама помпи с марката ELPUMPS, продукт на европейски производител с много добро качество и на изгодна цена. Дренажната помпа CT2274 е модел, подходящ за отводняване на помещения, изпомпване на чис..
189.99 лв.
Без данък:189.99 лв.
Марка: Elpumps
Дренажна помпа с марка ELPUMPS CT3274 за изпомпване на чиста и замърсена вода. Разгледайте широката гама помпи с марката ELPUMPS, предлагани от ДК Лукс. Помпите на Elpumps са продукт на европейски производител с много добро качество и на изгодна цена. Дренажната помпа CT3274 е подходящо ..
209.99 лв.
Без данък:209.99 лв.
Марка: Elpumps
Дренажна помпа с марка ELPUMPS CT4274 за изпомпване на чиста и замърсена вода.ДК Лукс предлага разнообразие и широка гама помпи с марката ELPUMPS. Помпите на Elpumps са продукт на европейски производител, произведени по най-високи стандарти за качество и предлагани на достъпни цени.Дрен..
229.99 лв.
Без данък:229.99 лв.
Марка: Elpumps
Дренажната помпа с марка ELPUMPS, модел NEPTUN служи за изпомпване на отпадни и замърсени води.ДК Лукс предлага голям избор на модели дренажни и сондажни помпи с марката ELPUMPS. Помпите с марка Elpumps са продукт на европейски производител, произведени по най-високи стандарти за качество, ..
224.99 лв.
Без данък:224.99 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.