Меню
Your Cart

Хидрофорни системи

Хидрофорна система /хидрофор/ е система състояща се от помпа, управление, съединения, защита и разширителен съд, които осигуряват водоснабдяването на жилище, част от висока сграда, вилно селище, квартал, напоителна система и др. като създават необходимото налягане и дебит на водата във водопреносната система.

Хидрофорните помпи са изключително подходящи за стационарна инсталация като постоянен елемент от Вашето водоснабдяване. Те могат да работят самостоятелно като помпа за повишаване на налягането, така и в система с пресостат, разширителен съд (хидрофорна система). Работата на помпите  в система значително удължава техния живот и експлоатационен срок. ДК Лукс предлага на своите клиенти Хидрофорни системи и аксесоари на достъпни цениХидрофорната система се използва за повишаване на налягането на водата в цяла сграда или във високите и етажи. Те са необходими там, където има проблеми с водоснабдяването. Самата хидрофорна система представлява помпа или система от помпи, които осигуряват увеличаване на напора и непрекъсното снабдяване с вода. Налягането, което се получвава не позволява водата да „изчезва” или спира, както се случва без хидрофора. Хидрофорните системи могат да бъдат свързани, както към централната водоснабдителна мрежа, така и към локален водоизточник като кладенец, сонда, каптаж на територията на самия имот. 

ДК Лукс предлага избрани модели самозасмукващи помпи и помпи за повишаване на налягането, комплектовани хидрофорни системи, хидрофорни съдове и аксесоари за хидрофорни системи на различни водещи производители с утвърдено име в своята област. 

Тук ще намерите помпи и хидрофори Wilo Германия, продукти на Elpumps Унгария, разширителни хидрофорни съдове на Zilmet Италия и много други полезни и необходими аксесоари. Разгледайте и нашите предложения за отводнителни и сондажни помпи!
Марка: Elpumps
Хидрофорна система за битово водоснабдяване VB 25/800  от ELPUMPS.Хидрофорната система VB 25/800 е продукт с високо качество и ефективност. Подходящ е както за водоснабдяване с питейна вода, повишаване на налягането във водопровода, изпомпване на вода, напояване и др.Хидрофорната с..
279.99 лв.
Без данък:279.99 лв.
Марка: Elpumps
Хидрофорна система за битово водоснабдяване VB 25/1300  от ELPUMPS. Хидрофорната система VB 25/1300 е продукт с високо качество и ефективност. Подходящ е както за водоснабдяване с питейна вода, повишаване на налягането във водопровода, изпомпване на вода, напояване и др. Хидрофорната сис..
319.99 лв.
Без данък:319.99 лв.
Марка: Elpumps
Хидрофорна система за битово водоснабдяване VB 25/1300B от ELPUMPS. Хидрофорната система VB 25/1300B представлява самозасмукваща водоснабдителна система. Продукт подходящ за водоснабдяване с питейна вода, изпомпване на вода, повишаване на налягането във водопровода, напояване и ..
339.99 лв.
Без данък:339.99 лв.
Марка: Elpumps
Хидрофорна система за битово водоснабдяване VB 25/1300 INOX от ELPUMPS. Хидрофорната система VB 25/1300 INOX представлява самозасмукваща водоснабдителна система. За хидрофорната система VB 25/1300 INOX са характерни неръждаемия корпус на самозасмукващата помпа и разширителния съд. Продукт подходящ ..
399.99 лв.
Без данък:399.99 лв.
Марка: Elpumps
Самозасмукваща помпа JPV800 - един успешен продукт, част от гамата помпи за битово водоснабдяване и напояване с марката ELPUMPS.Самозасмукващата помпа JPV800 е подходяща за пренос на питейна вода, вода за напояване и други неагресивни течности. Помпата JPV800 е подходящ избор за помпа за хидрофо..
159.99 лв.
Без данък:159.99 лв.
Марка: Elpumps
Самозасмукваща помпа JPV1300 - един успешен продукт, част от гамата помпи за битово водоснабдяване и напояване с марката ELPUMPS. Самозасмукващата помпа JPV1300 е подходяща за пренос на питейна вода, вода за напояване и други неагресивни течности. Помпата JPV1300 е подходящ избор за помпа за хидроф..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Марка: Elpumps
Самозасмукваща помпа JPV1300B - продукт с високо качество, един от моделите помпи за битово водоснабдяване и напояване с марката ELPUMPS. Самозасмукващата помпа JPV1300B е подходяща за пренос на питейна вода и вода за напояване, както и други неагресивни течности. Помпата JPV1300B е ..
219.99 лв.
Без данък:219.99 лв.
Марка: Elpumps
Самозасмукваща помпа JPV1300 INOX - продукт с високо качество и дълъг срок на експлоатация, част от гамата на ELPUMPS. JPV1300 INOX е самозасмукваща помпа подходяща за пренос на питейна вода, вода за напояване и неагресивни течности. Помпата JPV1300 INOX може да се използва като помпа за хидро..
279.99 лв.
Без данък:279.99 лв.
Марка: Wilo
Помпа Wilo WJ 202 X EM представлява самозасмукваща едностъпална центробежна помпа. Това е самозасмукваща помпа с широко приложение - като хидрофорна помпа за повишаване на налягането във водопроводната система, за изпомпване на вода от кладенци, помпа за напояване и водоснабдяване, като аварийна по..
259.99 лв.
Без данък:259.99 лв.
Марка: Wilo
Самозамукваща помпа Wilo WJ 203 X EM представлява едностъпална центробежна помпа. Помпата на Wilo  намира широко приложение - като хидрофорна помпа за повишаване на налягането във водопроводната система,като помпа за изпомпване на вода от кладенци, като помпа за напояване и поливане, като авар..
289.99 лв.
Без данък:289.99 лв.
Марка: Wilo
Самозасмукваща помпа Wilo WJ 204 X EM представлява едностъпална центробежна помпа с иноксов корпус. Помпата Wilo WJ 204 намира широко приложение - като помпа за хидрофор - за повишаване на налягането във водопроводната система, помпа за изпомпване на вода от кладенци, помпа за напояване и водоснабд..
329.99 лв.
Без данък:329.99 лв.
Марка: Wilo
Хидрофорна система Wilo HWJ 202 представлява самозасмукваща водоснабдителна система с широко приложение. Хидрофорната система се състои от самозасмукваща центробежна помпа Wilo Jet, разширителен мембранен съд, пресостат, гъвкаво съединение, манометър. Хидрофорната система е подходяща за повишаване ..
374.99 лв.
Без данък:374.99 лв.
Марка: Wilo
Хидрофорна система Wilo HWJ 203 - самозасмукваща водоснабдителна система с широко приложение. Цялата Хидрофорна система е съставена от самозасмукваща центробежна помпа Wilo Jet, разширителен мембранен съд, пресостат, гъвкаво съединение и манометър. Системата&..
389.99 лв.
Без данък:389.99 лв.
Марка: Wilo
Хидрофорна система Wilo HWJ 204 ЕМ представлява самозасмукваща водоснабдителна система с широко приложение. Системата Wilo HWJ 204 EM се състои от самозасмукваща центробежна помпа Wilo Jet, разширителен мембранен съд, пресостат, гъвкаво съединение и манометър..
434.99 лв.
Без данък:434.99 лв.
Марка: Wilo
Флуидконтрола Wilo представлява апарат за управление на монофазни водоснабдителни помпи. Това е електронно регулируем флуидконтрол, който защитава помпата от работа на сухо, като по този начин, пести енергия и удължава експлоатационния живот на помпата. Флуидконтрола е предназначен да се монтира ди..
129.99 лв.
Без данък:129.99 лв.
Марка: italtecnica
Механичен пресостат за вода, регулиращ автоматично работата на помпата в системата чрез зададените настройки. Пресостатът за помпа, който ДК Лукс предлага е продукт с високо качество, произведен в Италия. Пресостатът се предлага в два варианта PM5 и PM12 - съответно с регулируем диапазон на наляган..
25.99 лв.
Без данък:25.99 лв.
Марка: italtecnica
Механичен пресостат за вода, регулиращ автоматично работата на помпата в системата чрез зададените настройки. Пресостатът за помпа, който ДК Лукс предлага е продукт с високо качество, произведен в Италия. Пресостатът се предлага в два варианта PM5 и PM12 - съответно с регулируем диапазон на наляган..
26.99 лв.
Без данък:26.99 лв.
Марка: italtecnica
Механичен пресостат за вода, регулиращ автоматично работата на помпата в системата чрез зададените настройки. Пресостатът за ниско налягане, който ДК Лукс предлага е продукт с високо качество, произведен е в Италия. Пресостатът се работи в диапазона между 0.1bar минимално до 0.9bar максимално наляг..
35.99 лв.
Без данък:35.99 лв.
Марка: italtecnica
Комбинирания пресостат с манометър и петорник, регулира автоматично работата на помпата в системата чрез зададените настройки.Комбинирания пресостат представлява стандартен механичен пресостат модел PM5, който е вграден в пластмасов корпус, заедно с манометър. Този продукт успешно замества отдел..
35.99 лв.
Без данък:35.99 лв.
Техническо описание на манометъра за отоплителни и водоснабдителни инсталации, предлаган от ДК Лукс:Обхват на измерване: 0 - 4 bar Диаметър: Ф50 Форма: Кръгла Присъединителен размер: 1/4" Извод: Аксиален (отзад) / Радиален (отдолу) Корпус: Пластмаса Тип: с тръбна пружина, аналого..
5.99 лв.
Без данък:5.99 лв.
Месингов фитинг за свързване на хидрофорна система.Петорника за хидрофор представлява отлят от месинг фитинг с пет извода, предназначен специално за свъзване на отделните елементи от хидрофорната система в едно цяло. Петпътника за хидрофор е качествен продукт, изработен прецизно, достатъчно здра..
10.99 лв.
Без данък:10.99 лв.
Месингов фитинг за свързване на елементите на  хидрофорната система.Петорника за хидрофор месингов фитинг, който е специално проектиран за да свързва различните компоненти в една хидрофорна система. Петорния фитинг представлява месингова отливка, прецизно стругована и оформена, с пет извода..
11.99 лв.
Без данък:11.99 лв.
Показани 1 от 24 | 31 (2 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.