Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Термостатна глава HERZ TURBO М28х1.5 - 1920013

Термостатна глава HERZ TURBO М28х1.5
Ново
Термостатна глава HERZ TURBO М28х1.5 - 1920013
19.99 лв.
 • Марка: Herz Armaturen
 • Модел: Термоглава, 5 степени, Херц
 • Тегло: 0.13кг
 • SKU: 1920013
 • UPC: 1920013
 • JAN: 1920013
Бърза поръчка

Термостатна глава HERZ TURBO М28х1.5 | Радиаторни кранове

Перфектна климатична регулация с Термостатна глава HERZ TURBO М28х1.5

Задачата да поддържате оптималната температура във вашето жилище може лесно да се превърне в прецизно изкуство с използването на правилния термостат. Термостатната глава HERZ TURBO М28х1.5 е пример за иновативна технология, която осигурява комфорт, икономия на енергия и лесно управление на отоплителната вашата система.

Топ 5 причини за използването на Термостатна глава HERZ TURBO М28х1.5

 1. Прецизен контрол на температурата: Зададен диапазон от 0 до 30 °C позволява персонализиране на домашния комфорт.
 2. Енергоспестяваща функция: С положение "0" осигурява защита от излишно отопление, което води до намаляване на разходите за енергия.
 3. Зимна защита: Регулируемата защита от студ приблизително при 6 °C предотвратява замръзване на системата.
 4. Възможност за регулиране: Ограничаването и блокирането на зададения диапазон е възможно, което добавя допълнителен контрол.
 5. Съвместимост: Стандартната присъединителна резба M 28 x 1,5 гарантира широка съвместимост с различни отоплителни инсталации.

Комфорт и ефективност с HERZ-Design

Миниатюрният дизайн на HERZ TURBO е създаден да се интегрира гладко на всеки радиатор, като същевременно предоставя максимална функционалност. Термостатната глава е оборудвана с чувствителен течностен елемент (хидросензор), който реагира на най-малките промени в околната температура, осигурявайки ефективно отопление.

Функции и възможности

Този продукт е идеален за тези, които предпочитат висококачествени компоненти за своите отоплителни системи. Въпреки това, HERZ TURBO предлага отлично съотношение цена-качество, което го прави подходящ и за индивиди, които са отворени към по-евтини алтернативи, без да се прави компромис с качеството.

Често задавани въпроси

Може ли термостатната глава да се използва с други системи за отопление?

Да, термостатната глава с присъединителна резба M 28 x 1,5 е съвместима с множество стандартни радиатори и системи за отопление.

Има ли нужда от специални инструменти за монтажа на продукта?

Не, монтажът е прост и може да се извърши с обичайните инструменти за ВиК инсталации. За регулирането на диапазона наработката може да бъдат необходими допълнителни щифтове модел 1 9551 02, които се поръчват отделно.

Как се поддържа термостатната глава?

Продуктът е предназначен за дългосрочна употреба и не изисква специална поддръжка. Редовното препочистване на повърхностите е достатъчно за нормалната му работа.

Възможно ли е да се контролира отоплението, когато не съм вкъщи?

Термостатната глава HERZ TURBO е механичен компонент и изисква ръчно настройване. За дистанционно управление са необходими допълнителни смарт устройства.

Каква е гаранцията за качество на продукта?

Италианските продукти се славят с високото си качество, но HERZ също така предлага отлично качество с оглед на своите продукти. Гаранцията се определя от производителя и е в съответствие със стандартите за качество в отрасъла.

Резюме

Термостатната глава HERZ TURBO М28х1.5 представлява уникално решение за точен и надежден контрол на отоплението във вашите помещения. Съчетавайки ефективност, функционалност и издръжливост, този продукт е незаменим помощник за поддържането на комфорт и икономичност. Изборът на HERZ TURBO е сигурна стъпка към оптимизация на домашните условия, както и грижа за околната среда чрез намалена енергийна консумация.

Доверете се на HERZ за високотехнологично и ефективно отопление, което пести не само средства, но и време. Живейте уютно и умно с HERZ TURBO М28х1.5.

Термовентили > Радиаторни кранове > Термоглава, 5 степени, Херц

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Терморегулатор за радиаторен кран FORNARA 5 степени
-21%
Терморегулатора Fornara е представлява термостатна глава за монтаж към радиаторни вентили, която регулира автоматично топлинния поток к