Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

У-образен кран ДВОЕН - за пералня и съдомиялна 1/2"х3/4"х3/4" - 1122444

Спирателен кран двоен - за пералня и съдомиялна (Спирателен кран, два извода 3/4", месинг) на цени от 17.99 лв. само в dklux.com
У-образен кран ДВОЕН - за пералня и съдомиялна 1/2"х3/4"х3/4" - 1122444
21.99 лв.
  • Модел: Спирателен кран, два извода 3/4", месинг
  • Тегло: 0.28кг
  • SKU: 1122444
  • UPC: 1122444
Бърза поръчка

У-образен кран ДВОЕН - за пералня и съдомиялна 1/2"х3/4"х3/4" | Кранове

Описание на У-образния спирателен кран 1/2"x3/4"х3/4":

Материал: месинг
Ръкохватка: пластмаса
Покритие: хром, мат
Затваряне: спирателни механизми
Присъединяване: 1/2" мъжка резба на входа х 3/4" мъжка резба х 3/4" мъжка резба
Розетка: не
Тип: двоен спирателен вентил
Спирателнните механизми са независими един от друг и отварят и затварят изводите 3/4".

Спирателният кран за пералня и съдомиялна представлява спирателен кран с два извода 3/4" и у-образна форма.

Двойният спирателен кран e специализиран спирателен вентил, който има два независими един от друг извода и позволява свързването към водопровода едновременно на пералня и втори уред - например съдомиялна машина. Освен удобството един спирателен кран да контролира водата за два уреда, комбинираният кран за пералня и съдомиялна е и много удобен за употреба поради своята у-образна форма. Двойния кран може да се постави и на открити места в дома, в кутия в стената или зад шкафове в банята или кухнята. Устройството на пералния кран с извод за съдомиялна е просто, за сметка на това изключително удобно за монтаж и работа с него. Тялото на крана за пералня с извод за съдомиялна е изработено от месинг с хромирано покритие, а ръкохватките за спиране и пускане на водата имат красиви декоративни капачки в бял цвят. Присъединяването към водопровода е 1/2" мъжка резба а изводите за съдомиялна и пералня са разположени по дължината на тялото и са с размер 3/4". Двата извода на у-образния кран имат прецизни спирателни механизми с удобна ръкохватка. Всеки извод може да отваря и затваря независимо от положението на другият. У-образния кран с два извода предлага отлично качество на достъпна цена!

ВиК кранчета > Кранове > Спирателен кран, два извода 3/4", месинг

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Декоративен ъглов кран FUTURO с керамичен механизъм 1/2"х3/8"
-10%
Описание на декоративния ъглов кран с керамичен механизъм:Материал: месинг Ръкохватка: месинг Покритие: хром Затваряне: керамичен механизъм Пр..
8.99 лв. 9.99 лв.
Купи
Декоративен ъглов кран FUTURO с керамичен механизъм 1/2"х1/2"
-10%
Описание на декоративния ъглов кран с керамичен механизъм:Материал: месинг Ркохватка: месинг Покритие: хром Затваряне: керамичен механизъм При..
8.99 лв. 9.99 лв.
Купи
Декоративен ъглов кран FUTURO с керамичен механизъм 1/2"х3/4"
-10%
Описание на декоративния ъглов кран с керамичен механизъм:Материал: месинг Ръкохватка: месинг Покритие: хром Затваряне: керамичен механизъм Пр..
8.99 лв. 9.99 лв.
Купи
Описание на ъгловия кран STANDART 1/2"x3/8":Материал: месинг Ръкохватка: пластмаса Покритие: хром Затваряне: сферичен механизъм Присъединяване..
7.99 лв.
Купи
Описание на ъгловия кран STANDART 1/2"x1/2":Материал: месинг Ръкохватка: пластмаса Покритие: хром Затваряне: сферичен механизъм Присъединяване..
7.99 лв.
Купи
Описание на ъгловия кран STANDART 1/2"x3/4":Материал: месинг Ръкохватка: пластмаса Покритие: хром Затваряне: сферичен механизъм Присъединяване..
7.99 лв.
Купи