Меню
Your Cart

Дозатор за течен сапун Futura черен мат

Дозатор за течен сапун Futura черен мат
56.99 лв.
Без данък: 56.99 лв.
  • Модел: Диспенсър за течен сапун Futura черен мат
  • SKU: b02953
  • UPC: b02953
Луксозния диспенсър за сапун серия Futura е изящно съчетание между матирано стъкло и метал в черен мат.Дозатора за сапун с цвят черен мат е красив..

Луксозния диспенсър за сапун серия Futura е изящно съчетание между матирано стъкло и метал в черен мат.

Дозатора за сапун с цвят черен мат е красив дизайнерски продукт с отлично качество и изгодна цена. Диспенсъра за сапун, както и цялата серия черни матови аксесоари за баня Futura са носители на наградата за дизайн Red Dot. Това е престижна награда, отличаваща продуктите с най-добър дизайн в своята сфера. От ДК Лукс имаме удоволствието да Ви предложим тези оригинални и впечатляващи аксесоари за баня и диспенсър за сапун Futura с цвят черен мат.

Дозатора за сапун Futura освен луксозен дизайн предлага високо качество и надеждност. Високия клас материалите и технологията на производство на елементите Ви гарантират отличното качество и надеждност на черния диспенсър за сапун Futura. Покритието със завършек черен мат е многослойно и прецизно, устойчиво и на различни въздействия. 

Диспенсъра за сапун серия Futura е предназначен за фиксиране към стената на банята или кухнята. Стойката на черния дозатор се закрепя здраво посредством крепежите в кутията. Стъкленият корпус на черния дозатор ляга в нея плътно. След като напълните резервоара, може да се насладите на красотата и комфорта, който дозатора за сапун Futura създава в банята.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.