Меню
Your Cart

Вертикална стойка за тоалетна хартия черна Futura

Вертикална стойка за тоалетна хартия черна Futura
34.99 лв.
Без данък: 34.99 лв.
  • Модел: Поставка за тоалетна хартия вертикална Futura черна
  • SKU: b02962
  • UPC: b02962
Вертикалната стойка за тоалетна хартия с цвят черен мат Futura е оригинален и луксозен аксесоар за баня.Черната поставка за тоалетна хартия Futura..

Вертикалната стойка за тоалетна хартия с цвят черен мат Futura е оригинален и луксозен аксесоар за баня.

Черната поставка за тоалетна хартия Futura е предназначена за стенен монтаж, като рулото тоалетна хартия се поставя вертикално. Благодарение на това, стойката за тоалетна хартия цвят черен мат от серията луксозни аксесоари за баня Futura има опростен и изчистен дизайн, което я прави компактен и удобен избор. Като част от серията черни матови аксесоари за баня Futura и тази вертикална стойка се отличава с високото си качество, надеждност, впечатляващ цвят разбира се и красиви и изчистени форми. Неслучайно аксесоарите за баня от серия Futura са носители на престижната награда за дизайн Red Dot. 

Стойката за тоалетна хартия Futura се фиксира лесно към стената, посредством крепежни елементи, които са включени към всеки аксесоар.Черната поставка за тоалетна хартия Futura пристига при Вас в луксозна опаковка. Производителя и ДК Лукс гарантираме отличното качество и изгодна цена за всички аксесоари черен мат Futura.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.