Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Retro Classic

Марка: Retro Classic
Универсален смесител за баня и кухня Retro Classic за стенен монтаж с високо качество.Смесителна батерия от серия Retro Classic е предназначена за стенен монтаж. Подходяща е както за кухнята, така и за мивката в банята. Стенния смесител е бюджетно решение, съчетаващо добро ка..
38.99 лв.
Купи
Марка: Retro Classic
Продукта представлява резервна ръкохватка за двуръкохватков смесител от сериите Retro и Retro LUX. Изключително качествено изпълнение, ръкохватката е изцяло метална - изработена от месинг, с пластмасови капачки - студена и топла вода. Съвместима е със затварящите механизми от тип ретро и керамичен...
7.99 лв.
Купи
Марка: Retro Classic
Смесителя за кухня Retro Classic е качествен продукт, който има универсално приложение - като смесител за кухня и за мивката в банята.ДК Лукс предлага на Вашето внимание смесителна батерия от серия Retro предназначена за стенен монтаж. Това е класически стенен смесител с ръкохватк..
38.99 лв.
Купи
Марка: Retro Classic
Смесителя от серията Retro Classic с дълга лебедка е удобен и практичен смесител, подходящ за много видове мивки за баня и кухня.Смесителна батерия от серия Retro е предназначена за стенен монтаж. Смесителя е подходящ както за кухнята, така и за мивката в банята. Това е смесителна..
38.99 лв.
Купи
Марка: Retro Classic
Смесител за кухня от серията Retro Classic с ниска лебедка, подходящ за дълбоки кухненски мивки.Смесителна батерия от серия Retro за стенен монтаж. Смесителя е подходящ за използване както за мивката в кухнята, така и за мивката в банята. Смесителя за кухня е с ниск..
38.99 лв.
Купи
Марка: Retro Classic
Душ слушалката Retro Lux представлява подвижен ръчен душ с в ретро стила на луксозната серия.Душ слушалката е едноструйна, месингова с хромирано покритие. Душ в ретро стил с високо качество и неповторима класичестка визия. Душ слушалката е предназначена за поставяне на специалната..
24.99 лв.
Купи
Смесител за кухня Retro Classic - стоящ Смесител за кухня Retro Classic - стоящ
-13%
Марка: Retro Classic
Смесителя за кухня от стоящ тип Retro Classic е качествено и бюджетно решение както за кухнята, така и за банята.Смесителя от серията Retro Classic представлява стоящ смесител за кухненска мивка или за мивката в банята. Смесителната батерия се характеризира с широка масивна основа и ви..
39.99 лв. 45.99 лв.
Купи
Марка: Retro Classic
Стенна смесителна батерия за вана и душ от серията смесители Retro Classic. Продукта представлява смесител за баня с подвижен душ и аксесоари. Смесителната душ батерия е изработена от месинг с високо качество, като същевременно се предлага на отлична цена. Смесителите от серия Retro Classic и ..
66.99 лв.
Купи
Марка: Retro Classic
Луксозния смесител за баня Retro Lux в цвят ХРОМ е част от гамата ретро смесители на серия Retro Lux.Тази група луксозни смесители се отличава с отлично качество и изтънчен дизайн. Всеки един смесител ретро от тази серия ще придаде едно неповторимо класическо излъчване на вашата баня и..
184.99 лв.
Купи
Марка: Retro Classic
Смесителя за мивка от серията Retro Lux представлява масивен и елегантен стоящ смесител с ретро ръкохватки.Смесителя от серията Ретро Лукс се отличава със масивния неподвижен чучур, който е излят с тялото на ретро смесителя. Хромирания смесител за баня има стилен и изчистен дизайн, както вс..
159.99 лв.
Купи
Марка: Retro Classic
Кухненския смесител в цвят ХРОМ от серия Retro LUX е красиво дизайнерско решение, което внася неповторима атмосфера в помещението, където се намира.Луксозните смесители са предназначени за монтаж върху плота на мивката. Кухненският смесител е в цвят Хром, като ДК Лукс предлага медни и бронзови с..
129.99 лв.
Купи
Марка: Retro Classic
Стоящият кухненски смесител модел Retro-LUX G е най-оригиналното решение от серията луксозни смесители Ретро.Този смесител представлява елегантна стояща кухненска батерия, от серията Retro-LUX. Този луксозен смесител има изключително интересен и неповторим дизайн с характерна за този модел пречу..
179.99 лв.
Купи
Ръчен душ за баня Retro Big
Не е в наличност
Марка: Retro Classic
Душ слушалката Retro Big представлява подвижен ръчен душ с голяма площ и много дюзи за разпръскване на водата.Retro Big е интересна душ слушалка с оригинален дизайн. Душ слушалката е едноструйна, месингова и изцяло хромирана. Ръчен душ за баня в ретро стил с отлично качество. Душчето за бан..
24.99 лв.
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)