Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Батерия-канела стенна с дълга лебедка DAHLIA - 1177002

Батерия-канела стенна с дълга лебедка (Стенна батерия-канелка) на цени от 24.99 лв. само в dklux.com
Батерия-канела стенна с дълга лебедка DAHLIA - 1177002
24.99 лв.
  • Модел: Стенна батерия-канелка
  • Тегло: 0.50кг
  • SKU: 1177002
  • UPC: 1177002

Възможни варианти

Бърза поръчка

Батерия-канела стенна с дълга лебедка DAHLIA | Двор и градина

Батерията канела е интересен продукт съчетаващ в себе си елементи на класическата канелка и смесителните батерии.

Продукта представлява батерия тип канелка. Продукта съдържа елементите на смесителната батерия - месингово тяло, затварящ механизъм с ръкохватка и лебедка. Именно лебедката (чучура) е най-отличителния елемент на батерия-канелката от стандартните канелки. По подобие на двуръкохватковите смесителни батерии и тук имаме различни модели лебедки, които могат да се сменят. Батерия канелката има функция единствено да пуска и спира водата, която преминава през нея както стандартните канелки.

Присъединяване и монтаж на батерия-канелата:

Присъединяването към водопровода се осъществява посредством стандартна цолова резба,  Батерия-канелата е за стенен монтаж. Със своята мъжка резба се присъединява към изводите на водопровода. Необходимо е използването на уплътнители, за да избегнете течове. Стенната батерия-канела се предлага се с ръкохватка Dahlia или Vita според модела, който Ви допада.
Продукта, предлаган от ДК Лукс е с две години гаранция.

Канелки и хидранти > Двор и градина > Стенна батерия-канелка

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Сферичната канелка 1/2" е изработена от неръждаема стомана и гарантира високо качество и устойчивост на налягане и екстремни температури.Сферичнат..
17.99 лв.
Купи
Сферичната канелка 1/2" е изработена от неръждаема стомана и гарантира високо качество и устойчивост на налягане и екстремни температури.Сфер..
25.99 лв.
Купи
Декоративна канелка ORIENT, спирателна
-10%
Декоративната канелка ORIENT има уникален ретро дизайн и богата орнаментика. Декоративната канелка ORIENT, както изхожда от името и предлаг..
34.99 лв. 38.99 лв.
Купи
Сферичната канелка е изработена от 100% месинг с високо качество и има характерен жълт цвят на тялото.Сферичната канелка от чист месинг е едн..
17.99 лв.
Купи
Сферична канелка с усилено тяло от висококачествен месинг и хромирано покритие. Има накрайник за маркуч и усилена ръкохватка. За хората, които държат ..
17.99 лв.
Купи
Сферична канелка с усилено тяло от висококачествен месинг и хромирано покритие. Има накрайник за маркуч и усилена ръкохватка. За хората, които държат ..
29.99 лв.
Купи