Меню
Your Cart

Душ сет Futura черен - ръчен душ и тръбно окачване

Луксозния душ комплект Futura черен мат представлява душ слушалка и тръбно окачване с оригинален и стилен дизайн на достъпна цена.

Душ комплекта цват черен мат от серията Futura включва един от дизайнерските душове със стилна визия и ефектни форми, който се допълва от тръбно окачване, също в цвят черен мат и шлаух в същия цвят и стил - черен мат. Антиваровиковата душ Futura е с гумирани дюзи, позволяващи лесно почистване на варовиковите отлагания, причинени от твърдата вода. Освен оригиналната форма и високото качество подвижния душ Futura цвят черен мат се предлага на достъпна цена в комплект с черно тръбно окачване и черен шлаух за душ. Покритието на душ комплекта - луксозен черен мат и може лесно да се съчетае с различните аксесоари в баня от серията Futura - закачалки, сапунерки, дозатори за сапун, както и с различни модели смесители. Душ комплекта серия Futura с черно матово покритие е оригинално и атрактивно решение за обзавеждането на Вашата баня. Черния цвят дава луксозно излъчване и стилна визия, а качеството е гарантирано от ДК Лукс и производителя на аксесоарите за баня Futura черен мат.

Присъединяване и монтаж на душ комплекта сета Futura черен мат:

Този луксозен душ се свързва лесно и бързо  към  шлауха за душ. Монтажа става на ръка, чрез затягане на резбата, без допълнителни инструменти. Подвижния душ има стандартни присъединителни размери - 1/2" мъжка резба. Тръбното окачване от душ комплекта Futura черен мат се фиксира към стената в две точни посредством крепежните елементи към него. Поставено към стената то дава възможност  подвижния душ да се фиксира на различна височина, посредстом плъзгач.

ДК Лукс предлага голямо разнообразие от душ слушалки и голям набор от аксесоари за баня за всеки вкус.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.