Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Градински комплект за поливане с многофункционален пистолет - 6014

Градински комплект за поливане с многофункционален пистолет (Градински мултифункционален пистолет, комплект) на цени от 8.49 лв. само в dklux.com
Градински комплект за поливане с многофункционален пистолет - 6014
8.49 лв.
  • Марка: Sayim Plastik
  • Модел: Градински мултифункционален пистолет, комплект
  • Тегло: 0.35кг
  • SKU: 6014
  • UPC: 6014
Бърза поръчка

Градински комплект за поливане с многофункционален пистолет | Поливане

Градински комплект за поливане представлява градински многфункционален пистолет с комплект конектори.

Градинския комплект за поливане представлява воден пистолет с 5 функции, предназначен за поливане на градински и тревни площи. Този модел градински пистолет се предлага с комплект накрайници - конектор за маркуч с възвратен клапан, конектор за маркуч-обикновен и накрайник за кран или канелкаГрадинския пистолет от комплекта се свързва директно с маркуча за поливане, чрез бърза връзка размер 1/2" (ф12). Конектора осигурява бързо лесно и качествено свързване между водния пистолет и маркуча, като прави изхлузването на маркуча при опъване и резки движения на практика невъзможно. Конектора има стоп механизъм - възвратен клапан, който не позволява да тече вода, без да е свързан към градинския пистолет или струйникГрадинския пистолет е лек и удобен, което прави работата с него лесна и приятна. Пистолета за поливане има и застопоряващ механизъм за продължително напояване. Многофункционалната глава на пистолета дава възможност лесна смяна на функциите на разпръскване посредством завъртането на главата до постигане на желаната струя..

Серията градински аксесоари на ДК Лукс предлага избор от качествени продукти на изключителни цени!

Разгледайте и другите предложения за двора и градината.

Инструменти за поливане > Поливане > Градински мултифункционален пистолет, комплект

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Декоративна канелка месинг с ръкохватка Пате
-6%
Месингова декоративна канелка с ръкохватка Пате е продукт предназначен за декоративни цели, който запазва високото си качество и функционалност. ..
37.49 лв. 39.99 лв.
Купи
Декоративна чешма SPARTA стара мед
-5%
Декоративна чешма - канелка с драконова глава и розетка. Продукта е изработен от висококачествен месинг с покритие мед шагрен. Декоративната..
37.99 лв. 39.99 лв.
Купи
Градинската пръскалка Турбо е качествен продукт, предназначен за поливането на декоративни тревни площи и градини.Серията градински аксесоари пред..
4.49 лв.
Купи
Сферична канелка с усилено тяло от висококачествен месинг и хромирано покритие. Има накрайник за маркуч и усилена ръкохватка. За хората, които държат ..
17.99 лв.
Купи
Макара за маркуч до 45 м с количкаМаркучът, особено когато е пълен с вода е тежък товар, всеки градинар се е срещал с проблемът и неудоб..
49.99 лв.
Купи
Накрайника за маркуч представлява месингов щуцер за маркуч.Накрайника за маркуч служи за свързка между маркуча и водопроводната система. Накр..
1.99 лв.