Меню
Your Cart

Sayim Plastik

Марка: Sayim Plastik
Механичния таймер за поливане е евтин и достъпен начин за автоматизиране на поливането на градината и оптимизирането на разхода на вода.Поливния таймер е чудесно решение за Вашата градина, което Ви спестява време, не ангажира внимание и намалява разхода на вода - оттам води и до икономия на врем..
13.99 лв.
Без данък:13.99 лв.
Марка: Sayim Plastik
Съединителя за бързи връзки представлява двустранен конектор, който е полезен аксесоар в градинската поливна система. Съединителя за бързи връзки е изработен от здрава пластмаса с високо качество. Конектора за бързи връзки е право съединение, на които се поставят бързите връзки за&nb..
0.89 лв.
Без данък:0.89 лв.
Марка: Sayim Plastik
Разклонителя за бързи връзки представлява тристранен конектор, който е полезен аксесоар в градинската поливна система. Разклонителя за бързи връзки е изработен от здрава пластмаса с високо качество. Съединителя за бързи връзки има формата на звезда с три лъча, на които се поставят бързите връзки за..
0.99 лв.
Без данък:0.99 лв.
Марка: Sayim Plastik
Градински осцилаторен разпръсквач с голям обхват на напояване.Продукта представлява автоматична люлееща се градинска пръскалка, задвижвана от налягането и движението на водата, преминаваща през нея. За да работи осцилаторната пръскачка не е необходимо електрическо захванване, необходимо е единст..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Марка: Sayim Plastik
Съединителя за маркуч тип бърза връзка 3/4" е висококачествен и надежден продукт за градината.Серията градински аксесоари предлагани от ДК Лукс е предназначена за любителите градинари и професионалистите. Съединителя за макруч е удобно и практично решение, с ко..
1.89 лв.
Без данък:1.89 лв.
Марка: Sayim Plastik
Бързата връзка за маркуч 3/4 представлява конектор със стоп механизъм.Серията градински аксесоари предлагани от ДК Лукс е предназначена за любителите градинари и професионалистите. Бързата връзка с клапан за водата е удобно и практично решение, с което лесно може да..
2.19 лв.
Без данък:2.19 лв.
Марка: Sayim Plastik
Въртяща градинска пръскалка предназначена за поливане на градински и тревни площи.Серията градински аксесоари предлагани от ДК Лукс е предназначена за любителите градинари и професионалистите. Градинска пръскачка е качествена градинска пръскалка с въртящо тяло на 360°. То..
2.99 лв.
Без данък:2.99 лв.
Марка: Sayim Plastik
Градинската пръскалка Турбо е качествен продукт, предназначен за поливането на декоративни тревни площи и градини.Серията градински аксесоари предлагани от ДК Лукс са качествени продукти за любителите градинари и професионалистите. Градинска пръскачка Турбо е градинска пръскалка с широк и пълен ..
3.99 лв.
Без данък:3.99 лв.
Марка: Sayim Plastik
Градински струйник с възможност за регулиране на дебита и интензитета на струята.Продукта представлява воден струйник предназначен за поливане на градински и тревни площи. Устройството на струйника  дава възможност за регулиране на водната струя. Регулирането на струята става лесн..
2.49 лв.
Без данък:2.49 лв.
Марка: Sayim Plastik
Градински пистолет за поливане с възможност за регулиране на дебита и интензитета на струята.Продукта представлява воден пистолет предназначен за поливане на градински и тревни площи. Пистолет струйник, с възможност за регулиране на водната струя. Регулирането на струята става лесно, чрез завърт..
2.99 лв.
Без данък:2.99 лв.
Марка: Sayim Plastik
Градински пистолет за поливане със спусък и конектор бърза връзка.Продукта представлява воден пистолет предназначен за поливане на градински и тревни площи. Този модел пистолет е плоскоструен, с възможност за регулиране на водната струя. Регулирането на струята става лесно, чрез завъртане на стр..
3.79 лв.
Без данък:3.79 лв.
Марка: Sayim Plastik
Градински пистолет пръскалка за поливане със спусък и конектор за маркуч бърза връзка.Продукта представлява воден пистолет с многоструйна пръскалка предназначен за поливане на градински и тревни площи. Този модел пистолет е с възможност фиксиране на водната струя. Регулирането на струя..
3.99 лв.
Без данък:3.99 лв.
Марка: Sayim Plastik
Градински пистолет за поливане с пет функции и конектор за маркуч бърза връзка.Продукта представлява воден пистолет с многофункционална глава, предназначен за поливане на градински и тревни площи. Този модел пистолет дава възможност за лесна промяна на функциите на разпръскване на водата по..
5.99 лв.
Без данък:5.99 лв.
Марка: Sayim Plastik
Градинския комплект за поливане включва едноструен градински струйник и комплект конектори за бърза връзка с маркуч.В комплектта ще намерите лек и удобен воден струйник предназначен за поливане на градински и тревни площи. Този модел струйник дава възможност за регулиране на силата и и..
4.49 лв.
Без данък:4.49 лв.
Марка: Sayim Plastik
Градинския комплект за поливане включва едноструен градински пистолет със спусък и комплект конектори за бърза връзка с маркуч.В комплектта ще намерите лек и удобен воден пистолет предназначен за поливане на градински и тревни площи. Този модел пистолет е плоскоструен, с възможност за ..
5.69 лв.
Без данък:5.69 лв.
Марка: Sayim Plastik
Градински комплект за поливане представлява градински многоструен пистолет и комплект конектори за бърза връзка с маркуча.Градинския комплект за поливане представлява воден пистолет с многоструйна пръскалка предназначен за поливане на градински и тревни площи. Този модел пистолет се пр..
5.99 лв.
Без данък:5.99 лв.
Марка: Sayim Plastik
Градински комплект за поливане представлява градински многфункционален пистолет с комплект конектори.Градинския комплект за поливане представлява воден пистолет с 5 функции, предназначен за поливане на градински и тревни площи. Този модел градински пистолет се предлага с комплект накра..
8.49 лв.
Без данък:8.49 лв.
Марка: Sayim Plastik
Универсално разклонение за маркуч с кранове за спиране на водата.Серията градински аксесоари предлагани от ДК Лукс е предназначена за любителите градинари и професионалистите. Разклонителя за  градински маркуч е универсално решение - много практично и удобно. Разклонителя за маркуч е предна..
4.69 лв.
Без данък:4.69 лв.
Марка: Sayim Plastik
Бързата връзка за маркуч 3/4" осигурява свързването на маркуча със съответния накрайник само с едно щракване.Серията пластмасови бързи връзки за маркуч предлагани от ДК Лукс е предназначена за любителите градинари и професионалистите. Съединителя за макруч е удобно и практично решение, с ко..
1.49 лв.
Без данък:1.49 лв.
Марка: Sayim Plastik
Конектор със стоп механизъм за бърза връзка на градински маркучи.Серията градински аксесоари предлагани от ДК Лукс е предназначена за любителите градинари и професионалистите.Конектора със стоп механизъм за водата е удобно и практично решение, с което лесно може да поставите ..
1.99 лв.
Без данък:1.99 лв.
Марка: Sayim Plastik
Двустранен конектор за градински маркучи с размер 1".Серията градински аксесоари предлагани от ДК Лукс е предназначена за любителите градинари и професионалистите. Съединителя за маркучи, който разглеждате представлява двустранно съединение за ма..
3.39 лв.
Без данък:3.39 лв.
Марка: Sayim Plastik
Двустранен конектор за градински маркучи с размер 1/2".Серията градински аксесоари предлагани от ДК Лукс е предназначена за любителите градинари и професионалистите. Съединителя за маркучи, който разглеждате представлява двустранно съединение за маркуч, който свързва здр..
1.19 лв.
Без данък:1.19 лв.
Марка: Sayim Plastik
Двустранен конектор за градински маркучи с размер 3/4".Серията градински аксесоари предлагани от ДК Лукс е предназначена за любителите градинари и професионалистите. Съединителя за маркучи, който разглеждате представлява двустранно съединение за ..
1.59 лв.
Без данък:1.59 лв.
Показани 1 от 24 | 32 (2 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.