Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Градински комплект за поливане с пистолет ЛЕЙКА - 6024

Градински комплект за поливане с пистолет ЛЕЙКА (Пистолет за поливане, бързи връзки и конектор) на цени от 5.99 лв. само в dklux.com
Градински комплект за поливане с пистолет ЛЕЙКА - 6024
7.49 лв.
  • Марка: Sayim Plastik
  • Модел: Пистолет за поливане, бързи връзки и конектор
  • Тегло: 0.35кг
  • SKU: 6024
  • UPC: 6024
Бърза поръчка

Градински комплект за поливане с пистолет ЛЕЙКА | Поливане

Градински комплект за поливане представлява градински многоструен пистолет и комплект конектори за бърза връзка с маркуча.

Градинския комплект за поливане представлява воден пистолет с многоструйна пръскалка предназначен за поливане на градински и тревни площи. Този модел пистолет се предлага в комплект с накрайници - конектор за маркуч със стоп механизъм, конектор за маркуч обикновен и накрайник за канелка или кран. Градинския пистолет се свързва директно с маркуча за поливане, чрез бърза връзка размер 1/2" (ф12). Конектора осъществява здрава и качествена свръзка между водния пистолет и маркуча, като прави изхлузването на маркуча при резки движения и опъване почти невъзможно. Конектора има стоп механизъм, който не позволява да тече вода, без да е свързан към градинския пистолет или струйникГрадинския пистолет е лек и удобен, позволява лесна работа с него. Пистолета за поливане има и застопоряващ механизъм за продължително напояване. Многоструйната пръскалка на пистолета дава възможност за ефективно разпръскване на водните пръски и нежно капково напояване щадящо растенията.

Серията градински аксесоари на ДК Лукс предлага избор от качествени продукти на изключителни цени!

Разгледайте и другите предложения за двора и градината.

Инструменти за поливане > Поливане > Пистолет за поливане, бързи връзки и конектор

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Технически характеристики на термометъра за отоплителни системи:Обхват на измерване: 0 - 120° С Форма: Кръгла Диаметър: Ф63 Присъединяване: чре..
8.99 лв.
Купи
Табелка градинска Материал: PVC Височина: 14 см. Брой в опаковка: 12 броя..
1.99 лв.
Купи
Поцинкованата тел на руло от 50м е продукт, предназначен за двора и градината.ДК Лукс предлага голямо разнообразие от градински инструменти и аксе..
1.60 лв.
Купи
Електронния таймер за поливане впряга съвременните технологии в помощ улеснение на любителя градинар.Дигиталния програматор за поливане съвре..
57.99 лв.
Купи
Механичния таймер за поливане е евтин и достъпен начин за автоматизиране на поливането на градината и оптимизирането на разхода на вода.Поливния т..
25.99 лв.
Купи
10.99 лв.
Купи