Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Градински комплект за поливане с едноструен пистолет - 6034

Градински комплект за поливане с едноструен пистолет (Пистолет за поливане, бързи връзки и конектор) на цени от 5.69 лв. само в dklux.com
Градински комплект за поливане с едноструен пистолет - 6034
6.99 лв.
  • Марка: Sayim Plastik
  • Модел: Пистолет за поливане, бързи връзки и конектор
  • Тегло: 0.35кг
  • SKU: 6034
  • UPC: 6034
Бърза поръчка

Градински комплект за поливане с едноструен пистолет | Поливане

Градинския комплект за поливане включва едноструен градински пистолет със спусък и комплект конектори за бърза връзка с маркуч.

В комплектта ще намерите лек и удобен воден пистолет предназначен за поливане на градински и тревни площи. Този модел пистолет е плоскоструен, с възможност за регулиране на водната струя. Регулирането на струята става лесно, чрез завъртане на струйника. Пистолета за поливане има и застопоряващ механизъм за продължително напояване. Градинския пистолет се свързва директно с маркуча за поливане, чрез бърза връзка размер 1/2" (ф12). Конектора осигурява здрава и качествена свръзка между водния пистолет и маркуча, като прави изхлузването на маркуча при резки движения и опъване на практика невъзможно, освен това има и стоп механизъм за водата. В комплекта има още конектор бърза връзка и накрайник за канелка или кран.

Серията градински аксесоари на ДК Лукс предлага голям избор от качествени продукти на изключителни цени!

Разгледайте и другите предложения за двора и градината.

Инструменти за поливане > Поливане > Пистолет за поливане, бързи връзки и конектор

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Трислоен маркуч за вода и други течности, армиран и допълнително подсилен.ДК Лукс предлага на Вашето внимание един изключително качествен продукт,..
34.99 лв.
Купи
Градински осцилаторен разпръсквач с голям обхват на напояване.Продукта представлява автоматична люлееща се градинска пръскалка, задвижвана от наля..
19.99 лв.
Купи
Бързата връзка за маркуч 3/4" осигурява свързването на маркуча със съответния накрайник само с едно щракване.Серията пластмасови бързи връзки..
1.69 лв.
Купи
Електронния таймер за поливане впряга съвременните технологии в помощ улеснение на любителя градинар.Дигиталния програматор за поливане съвре..
57.99 лв.
Купи
Механичния таймер за поливане е евтин и достъпен начин за автоматизиране на поливането на градината и оптимизирането на разхода на вода.Поливния т..
25.99 лв.
Купи
10.99 лв.
Купи