Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Каучуков спрей за хидроизолация ТЕЧНА ГУМА БЯЛ - 153-42891

Каучуков спрей за хидроизолация и спиране на течове (Спрей течна гума 400мл) на цени от 13.99 лв. само в dklux.com
Каучуков спрей за хидроизолация ТЕЧНА ГУМА БЯЛ - 153-42891
18.99 лв.
  • Модел: Спрей за хидроизолация, бял 400ml
  • Тегло: 0.40кг
  • SKU: 153-42891
  • UPC: 153-42891
Бърза поръчка

Каучуков спрей за хидроизолация ТЕЧНА ГУМА БЯЛ | Битова и строителна химия

Спрея за хидроизолация представлява висококачествен продукт на каучукова основа, който се използва за спиране на течове и хидроизолация на различни материали.

Спрея течна гума е иновативен продукт с отлично качество и висока ефективност. Спрея се нанася върху различни повърхности, като образува здраво и еластично покритие наподобяващо гума. Това покритие има способността да затваря малки отвори и пукнатини. Материалът който се получава след нанасянето на каучуковия спрей за хидроизолация е високо еластичен, устойчив на вибрации, механични въздействия, температурни колебания, подходящ е за външна и вътрешна употреба. След нанасяне на каучуковия спрей за хидроизолация остава гладка и равномерна гумирана повърхност. Тя е абсолютно неподатлива на действието на водата и осигурява перфектна хидроизолация на третираната повърхност. Каучуковия спрей течна гума има широко приложение - с него се обработват метални повърхности, бетон, мазилки, асфалт, дървени елементи, пластмаси и други. Третираните повърхности не е необходимо да се грундират предварително. Спрея за хидроизолация се нанася изключително лесно, чрез напъскване на повърхностите. Спрея течна гума се нанася студен, за разлика от обикновената хидроизолация, което улеснява изключително работата с него. Спрея за хидроизолация е особено полезен за ВиК ремонти и дейности, за работа по покриви и улуци, за хидроизолация на врати и прозорци, при автомобили и лодки и много други места.

Приложение и характеристики на спрея за хидроизолация течна гума:

Каучуковия спрей се предлага във флакон под налягане 400ml. Покривността на спрея за хидроизолация е от 0.4m2. до 1.3mв зависимост от дебелината на нанасяне. Подходящ е за външна и вътрешна употреба. Спрея течна гума дава възможност за последващо боядисване на вече изсъхналия слой.

Употреба на каучуковия спрей с бял цвят:

Преди нанасяне на спрея почистете повърхността от прах, масло и други замърсявания;
Разклатете добре флакона преди употреба;
Нанасяйте спрея течна гума върху повърхността от разстояние между 15 и 25 см, като се препоръчва нанасянето на 2 слоя;
При нанасяне първият слой е по-тънък, след около 15 до 30 минути се нанася втори по-дебел слой, като времето за изчакване зависи от температурата и влажността на околната среда;
За най-добър ефект се препоръчва спрея за хидроизолация да се нанася при температура по-висока от 15°С.

Технически спрейове > Битова и строителна химия > Спрей за хидроизолация, бял 400ml

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Спрея за хидроизолация представлява висококачествен продукт на каучукова основа, който се използва за спиране на течове и хидроизолация на различни ма..
18.99 лв.
Купи
Спрея за хидроизолация представлява висококачествен продукт на каучукова основа, който се използва за спиране на течове и хидроизолация на различни ма..
18.99 лв.
Купи
Спрея за автомобилни табла с марката Quantum е част от гамата автокозметика и грижа за автомобила, която ДК Лукс предлага на изгодни цени.Почиства..
6.79 лв.
Купи
Контактния спрей с марка Quantum Contanct Cleaner е контактен спрей за ел. инсталации с широко приложение и в автоелектрониката.Контактния сп..
7.99 лв.
Купи
Водоотблъскващ спрей  VODASEAL, който защитава всякакъв вид текстил и други повърхности от вода, мазнина, мръсотия и петна. Образува невидим..
18.99 лв.
Купи
Спрей AKFIX E90 намалява отделянето и полепването на заваръчни пръски по дюзата на горелката при MIG MAG заваряване и предпазва детайлите около мястот..
6.04 лв.