Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Каучуков спрей за хидроизолация ТЕЧНА ГУМА ЧЕРЕН - 153-42893

Каучуков спрей за хидроизолация и спиране на течове
Каучуков спрей за хидроизолация ТЕЧНА ГУМА ЧЕРЕН - 153-42893
18.99 лв.
  • Модел: Спрей за хидроизолация, черен 400ml
  • Тегло: 0.40кг
  • SKU: 153-42893
  • UPC: 153-42893
Бърза поръчка

Каучуков спрей за хидроизолация ТЕЧНА ГУМА ЧЕРЕН | Битова и строителна химия

Спрея за хидроизолация представлява висококачествен продукт на каучукова основа, който се използва за спиране на течове и хидроизолация на различни материали.

Спрея течна гума е иновативен продукт с отлично качество и висока ефективност. Спрея се нанася върху различни повърхности, като образува здраво и еластично покритие наподобяващо гума. Това покритие има способността да затваря малки отвори и пукнатини. Материалът който се получава след нанасянето на каучуковия спрей за хидроизолация е високо еластичен, устойчив на вибрации, механични въздействия, температурни колебания, подходящ е за външна и вътрешна употреба. След нанасяне на каучуковия спрей за хидроизолация остава гладка и равномерна гумирана повърхност. Тя е абсолютно неподатлива на действието на водата и осигурява перфектна хидроизолация на третираната повърхност. Каучуковия спрей течна гума има широко приложение - с него се обработват метални повърхности, бетон, мазилки, асфалт, дървени елементи, пластмаси и други. Третираните повърхности не е необходимо да се грундират предварително. Спрея за хидроизолация се нанася изключително лесно, чрез напъскване на повърхностите. Спрея течна гума се нанася студен, за разлика от обикновената хидроизолация, което улеснява изключително работата с него. Спрея за хидроизолация е особено полезен за ВиК ремонти и дейности, за работа по покриви и улуци, за хидроизолация на врати и прозорци, при автомобили и лодки и много други места.

Приложение и характеристики на спрея за хидроизолация течна гума:

Каучуковия спрей се предлага във флакон под налягане 400ml. Покривността на спрея за хидроизолация е от 0.4m2. до 1.3mв зависимост от дебелината на нанасяне. Подходящ е за външна и вътрешна употреба. Спрея течна гума дава възможност за последващо боядисване на вече изсъхналия слой.

Употреба на каучуковия спрей с черен цвят:

Преди нанасяне на спрея почистете повърхността от прах, масло и други замърсявания;

Разклатете добре флакона преди употреба;

Нанасяйте спрея течна гума върху повърхността от разстояние между 15 и 25 см, като се препоръчва нанасянето на 2 слоя;

При нанасяне първият слой е по-тънък, след около 15 до 30 минути се нанася втори по-дебел слой, като времето за изчакване зависи от температурата и влажността на околната среда;

За най-добър ефект се препоръчва спрея за хидроизолация да се нанася при температура по-висока от 15°С.

Технически спрейове > Битова и строителна химия > Спрей за хидроизолация, черен 400ml

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Спрей за поцинковане на различни покрития с марка Quantum е висококачествен технически спрей на изогдна цена.Техническия спрей с марка Quantum е ч..
8.49 лв.
Купи
Спрея за хидроизолация представлява висококачествен продукт на каучукова основа, който се използва за спиране на течове и хидроизолация на различни ма..
18.99 лв.
Купи
Спрея за хидроизолация представлява висококачествен продукт на каучукова основа, който се използва за спиране на течове и хидроизолация на различни ма..
18.99 лв.
Купи
Водоотблъскващия спрей осигурява хидрофобно покритие на широк спектър от повърхности и материали, като ги защитава от вода, влага, мазнини и различни ..
16.99 лв.
Купи
Висококачествена акрилна боя под формата на спрей за боядисване с голяма покривна площ.Продукта представлява акрилен спрей, бързосъхнещ и подходящ..
5.99 лв.
Купи
Описание на ППР прехода с женска резба:- материал: ППР, месинг- диаметър на тръбата: Ф20-Ф63- резбово присъединяване: 1/2"-2"ППР прехода с женска резб..
1.59 лв.