Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Каучуков спрей за хидроизолация ТЕЧНА ГУМА ПРОЗРАЧЕН - 153-42892

Каучуков спрей за хидроизолация и спиране на течове (Спрей течна гума 400мл) на цени от 13.99 лв. само в dklux.com
Каучуков спрей за хидроизолация ТЕЧНА ГУМА ПРОЗРАЧЕН - 153-42892
18.99 лв.
  • Модел: Спрей за хидроизолация, прозрачен 400ml
  • Тегло: 0.40кг
  • SKU: 153-42892
  • UPC: 153-42892
Бърза поръчка

Каучуков спрей за хидроизолация ТЕЧНА ГУМА ПРОЗРАЧЕН | Битова и строителна химия

Спрея за хидроизолация представлява висококачествен продукт на каучукова основа, който се използва за спиране на течове и хидроизолация на различни материали.

Спрея течна гума е иновативен продукт с отлично качество и висока ефективност. Спрея се нанася върху различни повърхности, като образува здраво и еластично покритие наподобяващо гума. Това покритие има способността да затваря малки отвори и пукнатини. Материалът който се получава след нанасянето на каучуковия спрей за хидроизолация е високо еластичен, устойчив на вибрации, механични въздействия, температурни колебания, подходящ е за външна и вътрешна употреба. След нанасяне на каучуковия спрей за хидроизолация остава гладка и равномерна гумирана повърхност. Тя е абсолютно неподатлива на действието на водата и осигурява перфектна хидроизолация на третираната повърхност. Каучуковия спрей течна гума има широко приложение - с него се обработват метални повърхности, бетон, мазилки, асфалт, дървени елементи, пластмаси и други. Третираните повърхности не е необходимо да се грундират предварително. Спрея за хидроизолация се нанася изключително лесно, чрез напъскване на повърхностите. Спрея течна гума се нанася студен, за разлика от обикновената хидроизолация, което улеснява изключително работата с него. Спрея за хидроизолация е особено полезен за ВиК ремонти и дейности, за работа по покриви и улуци, за хидроизолация на врати и прозорци, при автомобили и лодки и много други места.

Приложение и характеристики на спрея за хидроизолация течна гума:

Каучуковия спрей се предлага във флакон под налягане 400ml. Покривността на спрея за хидроизолация е от 0.4m2. до 1.3mв зависимост от дебелината на нанасяне. Подходящ е за външна и вътрешна употреба. Спрея течна гума дава възможност за последващо боядисване на вече изсъхналия слой.

Употреба на прозрачния каучуковия спрей:

Преди нанасяне на спрея почистете повърхността от прах, масло и други замърсявания;
Разклатете добре флакона преди употреба;
Нанасяйте спрея течна гума върху повърхността от разстояние между 15 и 25 см, като се препоръчва нанасянето на 2 слоя;
При нанасяне първият слой е по-тънък, след около 15 до 30 минути се нанася втори по-дебел слой, като времето за изчакване зависи от температурата и влажността на околната среда;
За най-добър ефект се препоръчва спрея за хидроизолация да се нанася при температура по-висока от 15°С.

Технически спрейове > Битова и строителна химия > Спрей за хидроизолация, прозрачен 400ml

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Спрея за хидроизолация представлява висококачествен продукт на каучукова основа, който се използва за спиране на течове и хидроизолация на различни ма..
18.99 лв.
Купи
Спрея за хидроизолация представлява висококачествен продукт на каучукова основа, който се използва за спиране на течове и хидроизолация на различни ма..
18.99 лв.
Купи
Водоотблъскващия спрей осигурява хидрофобно покритие на широк спектър от повърхности и материали, като ги защитава от вода, влага, мазнини и различни ..
16.99 лв.
Купи
Душ слушалка Arco, обикновен ръчен душ, един от бюджетните продукти от серия Arco.Лека и удобна душ слушалка с антиваровикови дюзи - гумирани..
3.99 лв.
Купи
Макара за маркуч до 45 м с количкаМаркучът, особено когато е пълен с вода е тежък товар, всеки градинар се е срещал с проблемът и неудоб..
49.99 лв.
Купи
Раменна пръскачка за течности с метален удъулжител и ръчно пластмасово бутало за налягане Предпазен клапан: Да Обем: 5 л Функции на пръскане: 2 Матери..
14.49 лв.