Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Колектори за подово HERZ 1"х3/4" EUROKONUS с 10 извода - 1-863310

Колектори за подово HERZ 1"х3/4" EUROKONUS с 10 извода
Ново
Колектори за подово HERZ 1"х3/4" EUROKONUS с 10 извода - 1-863310
489.99 лв.
 • Марка: Herz Armaturen
 • Модел: Колектори за подово HERZ 10 извода, 1"х3/4", 6l/m
 • Тегло: 1.50кг
 • SKU: 1-863310
 • UPC: 1-863310
 • JAN: 1-863310
Бърза поръчка

Колектори за подово HERZ 1"х3/4" EUROKONUS с 10 извода | Колектори и кутии

Кратко описание на колекторната група за подово отопление с 10 извода HERZ:

Колекторите за подово отопление HERZ представляват цялостно интегрирано решение за отоплителни системи от най-висок клас. Колекторната група HERZ е компактна и високоефективна сглобка от детайли, която съдържа в себе си следните компоненти:
- 1 връщащ колектор от неръждаема стомана с термостатни клапани, предназначен основно за електротермична задвижка или ръчно отваряне/затваряне.
- 1 подаващ колектор с дебитомери от неръждаема стомана и капацитет на дебитомерите до 6l/m.
- 2 броя метални фиксиращи скоби с гумено уплътнение
- Интегрирани в корпуса обезвъздушител и дренажен кран с накрайник за маркуч.
- Размер на колекторите: 1 ”
- Максимално работно налягане: 6 бара (10 бара за тест за монтаж)
- Максимална работна температура: 70 ° C
- Брой изводи: 10 с резба 3/4” Eurokonus.
- Присъединяване на електротермична задвижка: М28х1.5мм
- Колекторни тапи 1": 2бр.

Основни предимства на колекторите за подово отопление HERZ:

 - Продукт с безкомпромисно качество на водещата марка HERZ, лидер в производството на системи и компоненти за подово отопление.
 - Готово предварително асемблирано решение за вашата система за подово отопление. Колекторите за подово отопление HERZ пристигат предварително асемблирани, готови за монтаж и подвързване на инсталацията.
- Компактен размер. Колекторите за подово отопление HERZ са компактни и заемат относително по-малко място в предвидените за тях кутии и табла.
- Голям дебит. Дебитомерите на колекторите HERZ имат увеличен капацитет 0-6l/m

Колектори за подово отопление HERZ 1"х3/4" EUROKONUS с 10 извода

Топ 5 причини за използването на колектори HERZ за подово отопление

 1. Изключително качество: Изработени от първокласна неръждаема стомана, колекторите HERZ предоставят дълготрайност и надеждност в работата на Вашата отоплителна система.
 2. Немска надеждност: С немската си произход и строг контрол на качеството, HERZ си заслужава доверието на професионални инженери по света.
 3. Удобна инсталация: Колекторната група е предварително сглобена и готова за инсталиране, което улеснява монтажа и съкращава времето за работа.
 4. Оптимизиран дебит: Вградените дебитомери позволяват настройка и контрол на протока във всяка зона за постигане на оптимален комфорт и енергоефективност.
 5. Универсална съвместимост: Размер на изводите 3/4” Eurokonus гарантира широка съвместимост с различни типове тръби и фитинги на пазара.

Кратко описание на колекторната група за подово отопление с 10 извода HERZ:

Системите за подово отопление се изискват иновативни и висококачествени компоненти, за да функционират ефективно и дълготрайно. Точно тук идва ролята на колекторите за подово отопление HERZ – централната точка на Вашата отоплителна система. Съставени от: - Връщащ колектор от неръждаема стомана с опции за автоматизация и ръчна регулация. - Подаващ колектор с вградени дебитомери за точно настройване на отоплителните зони. - Фиксиращи скоби за стабилен монтаж. - Встроени обезвъздушител и дренажен кран за лесна поддръжка.

Основни предимства на колекторите за подово отопление HERZ:

Ние знаем, че изборът на правилните компоненти за Вашата система е важен. Колекторите HERZ са проектирани да отговорят на високите изисквания на инженерите и да предложат:

 • Безкомпромисно качество: Изработени от водещата марка HERZ, тези колектори са синоним на надеждност и дълготрайна работа.
 • Готово для монтажа решение: Колекторите са предварително асемблирани, за да улеснят монтажа и да спестят време при инсталирането.
 • Компактен размер: Колекторите са дизайнирани да заемат минимално пространство и да се вписват безупречно във Вашите табла или кутии за подово отопление.
 • Оптимизиран дебит: Увеличеният капацитет на дебитомерите гарантира ефикасен контрол на изходящата мощност и комфорт в отделните зони.


Често задавани въпроси за колекторите за подово отопление HERZ:

Възможно ли е регулиране на различните изводи на колектора?
Да, благодарение на интегрираните дебитомери, можете да контролирате и регулирате потока на всяка от зоните на Вашата отоплителна система.
Каква е максималната работна температура и налягане на колекторите HERZ?
Колекторите HERZ могат да работят при максимална температура до 70°C и максимално работно налягане от 6 бара, с монтажен тест до 10 бара.
Съвместими ли са колекторите с електротермични задвижки?
Да, колекторите предоставят възможност за присъединяване на електротермична задвижка с размер M28х1.5мм за автоматизация на системата.
Може ли да се използват колекторите HERZ с различни типове тръби?
Благодарение на стандартизираната резба 3/4” Eurokonus, колекторите HERZ са съвместими с много типове тръби и фитинги на различни производители.
Какъв еобществения въпрос?сортамент на колекторите HERZ?
HERZ предлага разнообразие от колектори с различен брой изводи, за да отговори на нуждите на различни размери на помещения и сложност на системи за отопление.

Изборът на качествени компоненти за Вашата система за подово отопление е критичен за удобството и ефективността Ви. Колекторите HERZ са доказали своите предимства и са предпочитания избор на множество професионалисти в областта.

Специализирани колектори > Колектори и кутии > Колектори за подово HERZ 10 извода, 1"х3/4", 6l/m

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.