Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Колектори за подово HERZ 1"х3/4" EUROKONUS с 11 извода - 1-863311

Колектори за подово HERZ 1"х3/4" EUROKONUS с 11 извода
Ново
Колектори за подово HERZ 1"х3/4" EUROKONUS с 11 извода - 1-863311
529.99 лв.
 • Марка: Herz Armaturen
 • Модел: Колектори за подово HERZ 11 извода, 1"х3/4", 6l/m
 • Тегло: 1.50кг
 • SKU: 1-863311
 • UPC: 1-863311
 • JAN: 1-863311
Бърза поръчка

Колектори за подово HERZ 1"х3/4" EUROKONUS с 11 извода | Колектори и кутии

Кратко описание на колекторната група за подово отопление с 11 извода HERZ:

Колекторите за подово отопление HERZ представляват цялостно интегрирано решение за отоплителни системи от най-висок клас. Колекторната група HERZ е компактна и високоефективна сглобка от детайли, която съдържа в себе си следните компоненти:
- 1 връщащ колектор от неръждаема стомана с термостатни клапани, предназначен основно за електротермична задвижка или ръчно отваряне/затваряне.
- 1 подаващ колектор с дебитомери от неръждаема стомана и капацитет на дебитомерите до 6l/m.
- 2 броя метални фиксиращи скоби с гумено уплътнение
- Интегрирани в корпуса обезвъздушител и дренажен кран с накрайник за маркуч.
- Размер на колекторите: 1 ”
- Максимално работно налягане: 6 бара (10 бара за тест за монтаж)
- Максимална работна температура: 70 ° C
- Брой изводи: 11 с резба 3/4” Eurokonus.
- Присъединяване на електротермична задвижка: М28х1.5мм
- Колекторни тапи 1": 2бр.

Основни предимства на колекторите за подово отопление HERZ:

 - Продукт с безкомпромисно качество на водещата марка HERZ, лидер в производството на системи и компоненти за подово отопление.
 - Готово предварително асемблирано решение за вашата система за подово отопление. Колекторите за подово отопление HERZ пристигат предварително асемблирани, готови за монтаж и подвързване на инсталацията.
- Компактен размер. Колекторите за подово отопление HERZ са компактни и заемат относително по-малко място в предвидените за тях кутии и табла.
- Голям дебит. Дебитомерите на колекторите HERZ имат увеличен капацитет 0-6l/m

Колектори за подово отопление HERZ 1"х3/4" EUROKONUS с 11 извода - Гаранция за устойчивост и ефективност

Топ 5 причини защо да изберете колекторната група за подово отопление HERZ с 11 извода

 1. Висококачествен Материал: Изработени от неръждаема стомана, тези колектори за подово отопление гарантират дълготрайност и издръжливост.
 2. Точен Контрол на Дебита: Снабдени с интегрирани дебитомери, колекторите позволяват прецизен контрол на потока до 6l/m, което е необходимо за равномерно разпределение на топлината.
 3. Лесна Инсталация: Комплектът е предварително сглобен и включва необходимите монтажни скоби, което улеснява и ускорява инсталацията.
 4. Универсалност: Съвместимостта на колекторите с резба 3/4" Eurokonus позволява лесно свързване на различни типове тръбопроводи.
 5. Техническа Надеждност: Всеки компонент е проектиран с мисъл за максимална функционалност и ефикасност, осигурявайки дългосрочна стабилност на отоплителната система.

Пълно описание на колекторната група за подово отопление HERZ с 11 извода

Колекторите за подово отопление HERZ са създадени с оглед на най-високите стандарти в бранша, обединявайки иновации и надеждност в един продукт. Продуктът, който ви представяме, е част от широката гама качествени решения за отопление, снабдени с функционален и изчистен дизайн, характерен за HERZ – марка с безспорен авторитет в индустрията.

Ако търсите продукт, който да съчетае ефективност, здравина и лекота на монтаж, то колекторната група HERZ с 11 извода е вашето идеално решение. Изработена от неръждаема стомана, тази група е предназначена за дълги години на безпроблемна работа във вашата отоплителна система.

Комплектът включва:

 • Връщащ колектор с термостатни клапани за регулиране на притока.
 • Подаващ колектор с точни и надеждни дебитомери.
 • Две метални скоби за монтаж, осигуряващи стабилност и лесно фиксиране.
 • Интегриран обезвъздушител и дренажен кран за поддръжка и лесно обслужване.

С максимално работно налягане от 6 бара и температура до 70°C, колекторите HERZ са създадени да издържат на стреса от ежедневната експлоатация в домовете и търговските сгради.

Често Задавани Въпроси за Колекторите за Подово отопление HERZ:

Каква е основната функция на колекторите за подово отопление?
Колекторите за подово отопление служат за разпределение на топлата вода от главния тръбопровод към отделните цикли на отоплителната система, осигурявайки еднакво отопление на всички помещения.
Мога ли да монтирам продукта сам или е необходим специалист?
Въпреки че колекторните групи на HERZ са проектирани за лесен монтаж, препоръчително е инсталацията да се извърши от квалифициран ВиК специалист, за да се гарантира правилното функциониране на системата.
От какъв материал е изградена колекторната група?
Колекторите и основните компоненти са изработени изцяло от неръждаема стомана, осигуряваща дългосрочна издръжливост и устойчивост на корозия.
Има ли гаранции за колекторите за подово отопление HERZ?
HERZ предоставят стандартна гаранция за своите продукти, като точните условия зависят от покупката и дистрибутора. Препоръчва се да се консултирате с търговеца за специфични гаранционни условия.

Изборът на компоненти за ВиК системи е от съществено значение за ефективността на отоплението във вашия дом или офис. Инвестирайки в колекторите за подово отопление HERZ, правите дългосрочен избор в полза на уюта и топлината във вашето пространство. За повече информация и персонализирани решения, ние сме на разположение да ви консултираме и подпомогнем при избора на най-подходящите продукти.

Заложете на качеството и надеждността, която предлагат колекторите за подово отопление HERZ, и осигурете оптимална работа на вашата отоплителна система!

Специализирани колектори > Колектори и кутии > Колектори за подово HERZ 11 извода, 1"х3/4", 6l/m

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.