Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Колектори за подово HERZ 1"х3/4" EUROKONUS с 12 извода - 1-863312

Колектори за подово HERZ 1"х3/4" EUROKONUS с 12 извода
Ново
Колектори за подово HERZ 1"х3/4" EUROKONUS с 12 извода - 1-863312
569.99 лв.
 • Марка: Herz Armaturen
 • Модел: Колектори за подово HERZ 12 извода, 1"х3/4", 6l/m
 • Тегло: 1.50кг
 • SKU: 1-863312
 • UPC: 1-863312
 • JAN: 1-863312
Бърза поръчка

Колектори за подово HERZ 1"х3/4" EUROKONUS с 12 извода | Колектори и кутии

Кратко описание на колекторната група за подово отопление с 12 извода HERZ:

Колекторите за подово отопление HERZ представляват цялостно интегрирано решение за отоплителни системи от най-висок клас. Колекторната група HERZ е компактна и високоефективна сглобка от детайли, която съдържа в себе си следните компоненти:
- 1 връщащ колектор от неръждаема стомана с термостатни клапани, предназначен основно за електротермична задвижка или ръчно отваряне/затваряне.
- 1 подаващ колектор с дебитомери от неръждаема стомана и капацитет на дебитомерите до 6l/m.
- 2 броя метални фиксиращи скоби с гумено уплътнение
- Интегрирани в корпуса обезвъздушител и дренажен кран с накрайник за маркуч.
- Размер на колекторите: 1 ”
- Максимално работно налягане: 6 бара (10 бара за тест за монтаж)
- Максимална работна температура: 70 ° C
- Брой изводи: 12 с резба 3/4” Eurokonus.
- Присъединяване на електротермична задвижка: М28х1.5мм
- Колекторни тапи 1": 2бр.

Основни предимства на колекторите за подово отопление HERZ:

 - Продукт с безкомпромисно качество на водещата марка HERZ, лидер в производството на системи и компоненти за подово отопление.
 - Готово предварително асемблирано решение за вашата система за подово отопление. Колекторите за подово отопление HERZ пристигат предварително асемблирани, готови за монтаж и подвързване на инсталацията.
- Компактен размер. Колекторите за подово отопление HERZ са компактни и заемат относително по-малко място в предвидените за тях кутии и табла.
- Голям дебит. Дебитомерите на колекторите HERZ имат увеличен капацитет 0-6l/m

Водещи Пет Причини да Изберете Колектори за подово отопление HERZ 1"х3/4" EUROKONUS с 12 извода

Превъзходно Отоплително Решение от HERZ

Когато става дума за оптимизация и ефективност на подово отопление, колекторите от HERZ предлагат технологично напреднал подход. Ето основните причини защо те са перфектният избор:

 1. Немско качество и надеждност: HERZ е утвърден европейски бранд с десетилетия опит в областта, гарантиращ standard за високо качество.
 2. Предварително асемблирани за лесен монтаж: Тези колектори идват готови за инсталиране, което намалява трудоемкост при монтажа и времето за инсталация.
 3. Усъвършенстван дизайн за максимална ефективност: Компактен, но мощен, този колектор може да обработва големи дебити, осигурявайки равномерно разпределение на топлината.
 4. Здравина и дълготрайност: Изработка от неръждаема стомана осигурява издръжливост и предотвратява корозия, значително удължавайки живота на системата за отопление.
 5. Безпроблемна интеграция с автоматика: С възможност за присъединяване на електротермична задвижка, тези колектори лесно се интегрират в модерни, автоматизирани системи за управление на отоплението.

Технически Характеристики на Колектор HERZ

Колекторите за подово отопление HERZ са резултат от инженерни достижения, предлагащи топлинен комфорт и ефективност. Нека разгледаме ключовите компоненти на тази система:

 • Качествен материал: Всеки детайл e изработен от висококачествена неръждаема стомана.
 • Дебитомери с голям капацитет: До 6 литра в минута, осигуряващи прецизно регулиране на отоплението.
 • Монтажно налягане и температура: Колекторите са тествани при налягане от 10 бара и работят оптимално при температура до 70°C.
 • Интегрирани аксесоари: Включва обезвъздушител, дренажен кран с накрайник и фиксиращи скоби.
 • Гъвкави връзки: Благодарение на 3/4" Eurokonus резбата, интеграцията с останалата част от системата е лесна и достъпна.

Често Задавани Въпроси (FAQs):

Q1: Каква е ползата от интегрираните дебитомери?

A1: Интегрираните дебитомери позволяват на потребителя да настройва прецизно отоплението за всяко помещение, стигайки до оптимален комфорт и енергийна ефективност.

Q2: Мога ли да интегрирам колекторите HERZ със смарт дом системи?

A2: Да, благодарение на възможността за присъединяване на електротермична задвижка, колекторите могат да бъдат управлявани чрез автоматизирани системи за домашна автоматизация.

Q3: Трябва ли специализиран инструмент за монтажа на тези колектори?

A3: Колекторната група HERZ е направена с мисъл за удобен монтаж и съвместимост със стандартни инструменти, които обикновено се намират в арсенала на професионалните ВиК инсталатори.

Q4: Може ли колекторната група да се монтира във всяко помещение?

A4: С компактните си размери, колекторите HERZ са идеални за монтаж в помещения с ограничено пространство, като технически помещения или специално изградени ниши.

Q5: Има ли нужда от редовна поддръжка на колекторите?

A5: Колекторите на HERZ са конструирани да изискват минимална поддръжка, но редовната инспекция и почистване са препоръчани за гарантирането на дългосрочен живот и оптимална работа на системата.

Заключение

В избора на система за подово отопление, колекторите на HERZ гарантират ефективност, дълготрайност и лесна интеграция. Използвайки передови инженерни постижения, HERZ предлага продукти, които максимизират комфорта и енергийната икономия на вашия дом или бизнес. За тези, които търсят качеството на италиански и испански продукти, но с отвореност към по-достъпни алтернативи, колекторите HERZ предоставят премиум решение с баланс между цена и производителност.

Специализирани колектори > Колектори и кутии > Колектори за подово HERZ 12 извода, 1"х3/4", 6l/m

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.