Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Коляно компресионна връзка Ф16х1/2" Мъжка TDM за многослойни тръби - 14751216

Коляно компресионна връзка Ф16х1/2" Мъжка TDM за многослойни тръби
Коляно компресионна връзка Ф16х1/2" Мъжка TDM за многослойни тръби - 14751216
6.29 лв.
 • Модел: Връзка ъглова Ф16х1/2"М за pex-тръби TDM
 • Тегло: 0.08кг
 • SKU: 14751216
 • UPC: 14751216
 • JAN: 14751216
Бърза поръчка

Коляно компресионна връзка Ф16х1/2" Мъжка TDM за многослойни тръби | Компресионни фитинги

Характеристики на компресионната ъглова връзка Ф16х1/2" Мъжка TDM brass

Материал: месинг
Покритие: никелирано
Уплътнител: EPDM
Присъединяване: 1/2" Мъжка резба
За тръба: Ф16х2.0
Тип: разглобяем фитинг
Приложение: отоплителни инсталации, водопроводни инсталации, индустриални приложения

Оптимално Решение за ВиК Системи: Компресионна Връзка Ф16х1/2" Мъжка TDM

С изключителната си точност и надеждност, компресионната връзка Ф16х1/2" Мъжка TDM се превръща в задължителен компонент за всеки ВиК специалист. Проектирана и произведена със стремеж към перфекционизъм, тя е живо доказателство за италианското умение да се създават продукти, които истински устояват на времето и предизвикателствата на професионалното ежедневие.

Топ 5 Причини да Изберете Компресионна Връзка Ф16х1/2" Мъжка TDM

 1. Изключителна Надеждност: Продуктът е изработен съгласно най-високите стандарти, което гарантира отлично представяне.
 2. Прецизност във Всяко Отношение: Произведена с италианската прецизност, компресионната връзка осигурява перфектно запечатване.
 3. Устойчивост на Екстремни Условия: Издържа на високо налягане и температури, поради което е идеална за разнообразни приложения.
 4. Финансова Изгода: Предоставяйки висококачествени характеристики на конкурентни цени, връзката е удачна дългосрочна инвестиция.
 5. Лесен Монтаж: Не е необходима специализирана техника - монтажът е лесен и бърз, което спестява време и усилия.

Защо да изберете компресионна връзка Ф16х1/2" Мъжка TDM за вашите проекти?

Изработена от висококачествен месинг и обработена с никелирано покритие за допълнителна корозионна устойчивост, тази компресионна връзка предлага дълготрайност. По-специално, уплътнителят от типа EPDM осигурява оптимална плътност и предотвратява възможни течове.

Често Задавани Въпроси

 • На какво налягане и температура може да работи връзката? Продуктът е тестван и доказано издържа на условията на високо налягане и променливи температури при различните отоплителни и водопроводни системи.
 • Как се извършва монтажа на компресионната връзка? Този продукт е проектиран с мисълта за лесно и бързо инсталиране, без нужда от специализирани инструменти.
 • Подходяща ли е връзката за всички видове многослойни тръби? Да, тази връзка е универсална и съвместима с многослойни тръби, което улеснява работата на специалистите.
 • Каква гаранция предлагате за продукта? Ние стоим твърдо зад качеството на нашите продукти и предлагаме гаранция, която покрива производствени дефекти.
 • Може ли продуктът да се използва в системи, които включват газ? Тази компресионна връзка не е предвидена за употреба в газови инсталации и препоръчваме използването на специално предназначени компоненти за тези цели.

Изборът на Компресионна Връзка Ф16х1/2" Мъжка TDM от Dklux.com е гаранция за качество и дълголетие на Вашите ВиК и отоплителни системи. Не правете компромис с надеждността и безопасността - заложете на проверени италиански решения за Вашия дом или бизнес.

Имате ли въпроси? Свържете се с нашия екип от експерти и ние ще Ви помогнем да направите най-добрия избор за Вашата инсталация. Очакваме Ви на Dklux.com.

Фитинги за многослойни тръби TDM > Компресионни фитинги > Връзка ъглова Ф16х1/2"М за pex-тръби TDM

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.