Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

РЕГУЛИРУЕМ предпазен клапан 0.5-16bar 2" 180ºС

Харесан от: 501 Модел: Регулируем предпазен клапан, 2", 0.5-1bar, 180ºС
SKU: 0831050
Наличност: Наличен
229.99 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Регулируемият предпазен клапан 2" представлява висок клас специализиран предпазен уред, изработен от месинг с регулируем диапазон от 0.5 до 16bar.

Предпазните клапани или наричани още баланс вентили са основен предпазен уред в системите от затворен тип, където има риск от опасно повишаване на налягането. Такъв тип системи са отоплителните инсталации, парни инсталации, газови инсталации и други. Риска от прекомерно повишаване на налягането идва с увеличаването на температурата в системата и разширението на топлоносителя. Предпазния клапан е важен и отговорен елемент от отоплителната система и от правилния му подбор до голяма степен зависи безпроблемната и безопасна работа на инсталацията. ДК Лукс предлага различни модели предпазни клапани  сред които е и клапана с регулируем диапазон 2" .

Описание на регулируемият предпазен клапан 2" OR:

Предпазния клапан с регулируем диапазон 2" представлява специализиран предпазен уред, предназначен за отоплителни и парни инсталации. Този предпазен клапан има профилирано приложение в различни отоплителни и технологични инсталации, обикновено с голям капацитет. Предпазния клапан с регулация е изработен от висококачествен месинг. Леглото на клапана има висококачествено PTFE уплътнение и неръждаема пружина. Това осигурява висока работна температура до 180ºC.  Регулируемият предпазен клапан 2" работи с диапазон от 0.5 до 16bar, а самата настройка става посредством завъртане на болта в горната му част, който натяга или отпуска пружината. Регулируемия предпазен клапан 2" осигурява голям дебит на извхвърляната от системата вода при необходимост от отварянето му. В случай, че налягането в системата падне под зададените параметри, клапанът за освобождаване на налягането ще се затвори автоматично. Предпазния клапан с регулируем диапазон 2" е подходящ за използване във водни, парни и газови инсталации. Този клапан удовлетворява основните изисквания за безопасност, предвидени в Директивата на ЕС за системи под налягане (PED) 97/23 / EC.
Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: