Меню
Your Cart

Дизайнерски смесител за кухненска мивка NEXUS

NEXUS е дизайнерски смесител за кухня с модернистична визия и умело съчетание на стилове.

Ако търсите луксозен смесител за вашата кухня, който съчетава перфектно качество, функционалност и модерна футуристична визия, то именно кухненския смесител NEXUS е продукта за вас. Дизайнерския смесител за кухня NEXUS представлява масивен месингов смесител с оригинални и интересни форми и извивки. Неговата впечатляваща визия е в резултат от умелото съчетание на различни стилове - масивното тяло и ръкохватка с кубична форма и отсечени ъгли на дизайнерския смесител NEXUS преливат изящно в меки извивки към високия и удобен чучур. Дизайнерския кухненски смесител NEXUS е красив, модерен и надежден смесител, който ще направи вашата кухня интересно и вълнуващо място.

Описание на дизайнерския смесител за кухня NEXUS:

NEXUS представлява стоящ кухненски смесител с масивно месингово тяло. Монтира се върху плота или върху кухненската мивка. Чучура на дизайнерския смесител за кухня NEXUS е висок, извит и подвижен, за максимално удобство при ползването на мивката. Кухненския смесител NEXUS има и масивна ръкохватка, разположена отстрани на тялото, с която се регулира дебита и температурата на водата. 
Серията дизайнерски смесители NEXUS предлага перфектно качество и иновативен и стилен дизайн на своите продукти. Може да разгледате и смесителите за умивалник NEXUS, както и душ батерията от същата серия.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.