Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Комплект тръби и розетки за монтаж на отоплителни тела БЕЛИ - 061ТB70

Комплект тръби и розетки за монтаж на отоплителни тела БЕЛИ - 061ТB70
Комплект тръби и розетки за монтаж на отоплителни тела БЕЛИ - 061ТB70
24.99 лв.
  • Модел: Розетки, тръби, уплътнения БЕЛИ
  • SKU: 061ТB70
  • UPC: 061ТB70
Бърза поръчка

Комплект тръби и розетки за монтаж на отоплителни тела БЕЛИ | Радиаторни кранове

Техническо описание на универсалния комплект тръби и розетки за монтаж на радиатори и лири:

Материал: Месинг
Покритие: БЯЛ
Съдържание на комплекта: 2бр розетки, 2бр тръби, набор уплътнения
Диаметър на розетките: 55мм
Дължина на тръбите: 70мм
Приложение: за скриване на монтажните отвори и захранващите тръби към радиатори и лири за баня

Универсалния комплект тръби и розетки е част от дизайнерската серия аксесоари за отоплителни тела с марката THERMOLIFE.

С този продукт може да постигнете завършена и стилна визия на интериора в дома при изграждането на вашата отоплителна система. Комплекта тръби и розетки представлява набор от по 2броя тръби с дължина 70мм и 2броя розетки с диаметър 55мм, както и уплътнения с различна дебелина. Комплекта тръби и розетки е подходящ за скриване на монтажните отвори на захранващите тръби към и от радиатора, както и самите тях. Може да използвате комплекта за свързването на радиатори и лири в различни системи с медни и многослойни тръби с различни размери - Ф15, Ф16, Ф18 и Ф20. В комплекта ще намерите пръстеновидни уплътнения с различни размери, които може да използвате според размера на захранващите тръби. Комплекта тръби и розетки предлага стилна визия, скривайки недотам естетичните захранващи тръби и отвори и придава завършен вид на отоплителното тяло в интериора на помещението.

Постигането на цялостна завършена визия с този комплект може да постигнете с дизайнерските кранове от същата серия, които може да разгледате тук.

ДИЗАЙНЕРСКИ кранове > Радиаторни кранове > Розетки, тръби, уплътнения БЕЛИ

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Алуминиеви лири Thermolux се предлагат със следните характеристики:МоделШирочинаВисочинаМеждуосиеОтоплителна МощностВодосъдържаниеТеглоАлуминиева..
154.99 лв.
Купи
Черните алуминиеви лири Anthracite се предлагат със следните характеристики: Модел Широчина Височина Междуосие Отоплите..
199.99 лв.
Купи
Комплекта луксозни вентили за лира бял мат от серията THERMOLIFE включват следното:- Tермовентил за лира, двойноъглов, с адаптор за тръба Ф16, цвя..
114.99 лв.
Купи
Комплекта луксозни вентили за лира черен мат от серията THERMOLIFE включват следното:- Tермовентил за лира, двойноъглов, с адаптор за тръба Ф16, ц..
119.99 лв.
Купи
Техническо описание на универсалния комплект тръби и розетки за монтаж на радиатори и лири:Материал: Месинг Покритие: ЧЕРЕН МАТ Съдържание на ко..
24.99 лв.
Купи
Техническо описание на сферичния мини кран 1/2"хФ16:Материал: месинг Ръкохватка: метална, синя/червена Покритие: никелово Затваряне: сферичен м..
6.49 лв.