Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Уред за прогонване на подземни гризачи (соларно захранване) - 0570030

Уред за прогонване на подземни гризачи (соларно захранване)
Уред за прогонване на подземни гризачи (соларно захранване) - 0570030
35.99 лв.
  • Модел: Уред против подземни гризачи, СОЛАРЕН
  • Тегло: 0.50кг
  • SKU: 0570030
  • UPC: 0570030
Бърза поръчка

Уред за прогонване на подземни гризачи (соларно захранване) | Инструменти и машини

Характеристики на уреда за прогонване на гризачи:

Материал: алуминий
Захранване: соларен панел
Обхват: радиус 16м
Площ: 750м2
Влагозащита на соларния модул: да

Уреда против подземни гризачи е изключително полезен помощник в градината, който защитава земеделските култури и насажденията от лакомите вредители.

Уреда за прогонване на гризачи е ефективно и компактно устройство, което прогонва къртици, слепи кучета, плъхове и други от вашата градина, защитавайки насажденията. Уреда е напълно безопасен за хора и домашни животни, работи на принципа на високочестотни сигнали, не използва отрови и не уврежда и не наранява животни и растителни видове в близост до него. Уреда за прогонване на гризачи има алуминиев корпус и се забива в земната повърхност. Алуминиевото тяло на уреда против гризачи е здраво и надеждно, безпроблемно може да се постави и в по-твърда или камениста почва. Другото предимство на алуминиевия корпус е устойчивостта на корозия, което е неминуем риск при високата влажност и температурните условия на почвата. Уреда за прогонване на гризачи работи със соларно захранване. Поради това е изключително подходящ за приложение на всякакви места, без да изисква периодична поддъжка. Единственото условие е да има достатъчно слънчева светлина, за да захранва устройството. Радиуса на ефективност е около 16м. като приблизителната площ е 750м2. Тези цифри са приблизителни и зависят пряко от структурата и условията на почвата.

Ръчни инструменти > Инструменти и машини > Уред против подземни гризачи, СОЛАРЕН

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Описание на плувиометъра модел PROFI:Плувиометъра е уред, който служи за определяне на падналото количество дъжд на квадратен метър. Уреда има мар..
7.49 лв.
Купи
Описание на уреда за връзване на растения с лента и скоби:Този ръчен инструмент е предназначен за връзване на високорастящи и увивни растения. Уре..
34.99 лв.
Купи